Starity

Nikolas: „Ha nyerek, leveszem a kalapom!”

2010. november 12. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktor versenyzőjét eddig csak kalapban vagy sapkában láthatták a nézők. Az After X című műsorban azonban ígéretett tett, hogy ha nyer, akkor megválik a fejfedőtől.

hirdetés
Nikolas: „Ha nyerek, leveszem a kalapom!”

Takács Nikolast az X-Faktor kezdete óta senki nem látta kalap nélkül. Imidzsének szinte kötelező elemévé váltak a különleges fejdíszek, amivel nincs is probléma, hiszen a világhírű Jamiroquai énekesét, Jay Kayt is sokan az extravagáns kalapjairól azonosítják. És hogy mi a közös Nikolasban és Jay Kayben? A kiváló énektudás feltétlenül, de az After X-ben azt is megtudtuk, hogy a kalaptervezőjük is ugyanaz az ember. 

A fiatal tervezőnő elmondta, hogy nem csak a fent említett hírességnek álmodta meg a fejfedőjét, hanem Suzanne Vegának, sőt, az angol királynő kalapjainak a tervezésében is részt vett. Így Nikolas igazán nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a színpadi megjelenésében ilyen profi és szakavatott kezek dolgozhatnak. A nagy kalapmustra közben Ördög Nóra persze nem bírt a kíváncsisággal, és feltette a nagy kérdést:

– Miért hordasz állandóan sapkát?

– Azért, hogy legyen miről beszélni, és legyen mit kérdezni, például, hogy miért van rajtam kalap – mondta viccelődve Nikolas az After X-ben.

Nikolas végül fogadalmat tett a Cool stúdiójában. Kijelentette, ha ő nyeri meg az X-Faktort, akkor leveszi a kalapját!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek