Starity

Ingyenes online játék weboldalak - augusztus 2020

2020. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Starity

Nem kell ahhoz egy koronavírusos karantén helyzet, hogy az ember ingyenes online játékok után kutakodjon a neten. Magától értetődő, hogy munka, vagy suli után, az ember el akar lazulni, és ha épp nem a haverokkal bulizik, akkor a telefonján vagy a számítógépén játszik az ember pár kört.

hirdetés
Ingyenes online játék weboldalak - augusztus 2020

Nyilván lehet playstation-özni, meg minecraft-ozni, de az ember már csak olyan, hogy mindig valami újat is ki szeretne próbálni. Ilyenkor jönnek jól az ingyenes online játékokat kínáló weboldalak. Csakhogy ezekkel vigyázni kell, hisz nem mindegyikük "tiszta". Nyilván senki nem akar egy játszás folyamán valami vírust bekapni a telefonjára vagy számítógépére, és az se a legjobb ha egy játék után mindenféle spammel árasztják el a gépedet. Szóval mi itt most bemutatunk nektek pár olyan weboldalt, melyen az online játékokat ingyen és biztonságosan lehet elérni. Lesz itt minden: puzzle-os játékok, akciós játékok, szavas-nyelvi játékok, sporttal kapcsolatos játékok, kártyajátékok, asztali játékok, tényleg mindenki megtalálja a magának valót.

POGO

Pogo.com több tucat ingyen játékot kínál a látogatóinak, és még csak regisztrálni sem kell, ahhoz hogy játszhass. Ha úgy döntesz, hogy mégis regisztrálsz, annak az az előnye, hogy úgy versenyeken is indulhatsz, ranglista helyezésed lesz és a többi játékossal is tudsz chat-telni. Az egyetlen hátulőtő, hogy reklámok azért vannak, de valamiből fenn kell tudni tartani egy ilyen ingyenes játék-oldalt. Persze van előfizetés opció is, az előfizetőknek van pár exkluzív játék, amit csak ők érhetnek el, és persze nekik reklámokat se kell nézniük. A Pogo könnyen átlátható kategóriákba rendezve kínálja a játékokat, és tényleg mindenki megtalálja a maga izléséhez legjobban illőt. A játékokat népszerűség szerint is lehet rendezni, vagy hogy épp aktuálisan melyikkel játszanak a legtöbben. Vannak egyedül játszható játékok, de jó számmal multiplayer játékok is. Mi csak ajánlani tudjuk a Pogo-t, a reklámok nem zavaróan gyakoriak és nem hosszúak, a játékkínálat meg szuper.

MINICLIP

Miniclip.com hasonló elven működik mint a Pogo.com, több tucat online játékkal tudsz játszani anélkül, hogy akár csak regisztrálnod kellene velük. De persze náluk is ugyanazok az előnyökkel lehet találkozni, ha létrehozol egy felhasználói fiókot, hisz akkor látod a ranglistán elfogalalt helyedet, és ha beállítod, RSS-feed-en kersztül értesítéseket kapsz ha valaki rekordot dönt, vagy ha a barátaid kimagasló eredményt értek el. A Miniclip ráadásul azt is megengedi, hogy te magad hozzál létre ligákat, amibe aztán te hívhatod meg a résztvevőket. Szintén pozitívum, hogy a Miniclip-nek van egy mobil alkalmazása is, amit mind androidra mind iphone-ra letölthetsz. Persze az app-on nem akkora a kínálat, mint a weboldalon, de cserébe gyorsabb és nem kell ki-bejelentkezz minden látogatásnál. Persze a Miniclip játékokban is vannak reklámok, de ezek messze az elviselhetőség határain belül maradnak. Ja, és jó pár olyan játék is van a platformjukon, amik teljesen exkuzívak, sehol másutt nem találhatók meg a weben. És ha ez se volna elég, akkor ahhoz mit szólsz, hogy jó pár játékot még offline is tudsz használni, a Miniclip megengedi a letöltésüket! Szóval innentől kezdve nehezen hisszük el, hogy ezek után nem fogod meglátogatni ezt a szuper ingyen online játékokat kínáló weboldalt!

Elsőre azt hisszük ennyi elég is. A Pogo és a Miniclip együttesen több mint száz ingyenes online játékot kínál a látogatóknak, és a világon napi szinten többmillió felhasználó játszik náluk. Mi is közéjük tartozunk, és az a gyanúnk, nemsokára te is, kedves olvasó, ezt a tábort fogod gyarapítani.

Jó játékot, de azért ne felejtsetek vacsorázni, fogat mosni, meg kutyát sétáltatni se - szóval a való világba is tessék néha visszatérni :)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek