Starity

5 jótanács Rebel Wilson edzőjétől

2020. augusztus 07. 16:04   |   Szerző: Four

Szuper formába hozta Jono Castano a színésznőt, most elárulta, mire érdemes figyelni.

hirdetés

Rebel Wilson napról napra jobb formába kerül, mert ahogy a színésznő mondta, ezt az évet teljes egészében a saját egészségének megőrzésére szánja. 

Wilson személyi edzője, Jono Castano elárulta, melyek voltak azok a szabályok, amelyeket betartva nem hirtelen, hanem fokozatosan, Rebel egészségét megőrizve sikerült a fogyás. 

1. Az edzés legyen az életstílus része

A változás sohasem egy véges folyamat: az utazás folytatódik, ezért nem elég, ha mondjuk 10-12 hetet adsz magadnak. Ha elérted a célod, akkor mi lesz? Leállsz? Nem szabad leállnod, egy életstílussá válik. Folytatod, és egyre jobb verziója leszel önmagadnak. 

2. Hosszútávon érdemes gondolkodni

Két hónap egyszerűen nem elég. Ne felejtsd el, két hónap alatt hatalmas stressznek teszed ki magad. Amikor ilyen célt tűzöl ki magad elé és nem sikerül, az azért van, mert sok a mentális probléma. Az én tanácsom az, hogy reálisan tűzz ki magad elé valamit. 

3. A szabályokat hétvégén is be kell tartani

Nem tudsz "kiedzeni" egy rossz diétát és nem hagyhatod, hogy a hétvége miatt elcsússzanak az edzési szándékaid. Ez egy óriási hiba, amelyet sok ember elkövet. Eljutnak a hétvégéig, és minden megy a levesbe, amelyet hétfőtől péntekig tettek - a kemény munka semmivé lesz. Én az egyensúly híve vagyok, ha akarsz inni egy italt, vagy enni egy csokit, teljesen oké, amíg belefér a napi kalóriába. 

4. A túledzés nem jó taktika

Mindig azt mondom, minél többet edzel, annál jobb - de ne ess túlzásba. Bármilyen típusú életmódváltásnál azt ajánlom, egy héten ötször elég mozogni, két pihenőnappal. 

5. A pihenőnapon is lehetsz aktív

A pihenőnapokon érdemes a nyújtásra koncentrálni, elmenni egy masszázsra, sétálni. Nem minden edzési periódusnak kell 100%-osnak lennie, a lényeg a mozgás és a kalóriák égetése. Szerintem ez a kulcsa bármilyen típusú edzésnek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JONO CASTANO (@jonocastanoacero) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek