Starity

5 érdekesség Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence barátságáról

2020. augusztus 11. 21:09   |   Szerző: Four

A két sztár már hosszú ideje nagyon jó kapcsolatot ápol, gyakran felkeresik egymást.

hirdetés

1. Hemsworth komolyan inspirálta Jennifert

Jennifer Lawrence már többször is mondta, hogy Liam Hemsworth a legjobb barátja: persze a két színész nagyon összekovácsolódott az Éhezők viadala-filmek forgatásán. Liam amellett, hogy jó hallgatóság, a tárgyalás is erőssége. Lawrence saját magát "elég bénácskának" nevezte ilyen téren, ám Hemsworth hozzáállása arra inspirálta, hogy álljon ki magáért. 

2. JLaw-t sokkolta Liam vonzó kinézete

A színésznőt magát is zavarba ejtette Hemsworth külseje:

Azt hiszem ami nagyon meglepett, hogy sohasem gondoltam volna, hogy egy ennyire jó pasi lesz a legjobb barátom. Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de mégis. Ő a legcsodálatosabb, legszerethetőbb, családközpontú, édes, vicces, szuper srác.

- áradozott róla Lawrence.

Embed from Getty Images

3. Volt köztük több is barátságnál

Bizony ha két ember ennyire jól elvan, akkor felvetődik a kérdés, hogy miért nem lettek egy pár. A színésznő 2015-ben egy beszélgetős műsorban elkotyogta, hogy csók is csattant köztük:

Liam és én együtt nőttünk fel. Nagyon szexi, ti mit tettetek volna? 

4. Jen féltékenységet szított

A pletykák szerint annak is köszönhető, hogy 2015-ben Miley Cyrus és Liam Hemsworth újra összejött, hogy a színész és Jennifer között kezdett kialakulni egyfajta romantikus kapcsolat. Amikor Miley megtudta, hogy a két sztár találkozgatni kezdett, nem tetszett neki a hír és úgy döntött, közbelép.

Embed from Getty Images

5. Liam édesanyja nagyon pártolta a kapcsolatot

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a színész családja finoman szólva sem rajongott azért, hogy Hemsworth összejött Mileyval. A dolog pikantériája, hogy Liam édesanyja azt szerette volna, hogy fia Jenniferrel kösse össze életét.

Liam anyukája, Leonie évekkel ezelőtt azt szerette volna, hogy összejöjjenek. Azt gondolta, Miley sohasem lesz elég jó a fiának, ezért mindig nyaggatta Liamet, hogy randizzanak [Jenniferrel]. Most úgy tűnik, ez a lehetőség elúszott.

- nyilatkozta egy bennfentes. És valóban: Lawrence 2019-ben hozzáment Cooke Maroney-hoz, Hemsworth pedig összejött Gabriella Brooksszal.

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek