Starity

Mutatjuk 2020 legnépszerűbb napszemüvegeit és szemüvegkereteit

2020. augusztus 26. 09:09   |   

Nincs megállás, ha a szemüvegkeretek és napszemüvegek divatjára tekintünk, hiszen 2020-ban is találkozhatunk a kedvencek között meghatározó, patinás márkákkal, valamint új brandek formabontó alkotásaival. Ha elég bevállalós vagy, biztosan találsz majd olyan modellt, amely kiemel a tömegből.

hirdetés
Mutatjuk 2020 legnépszerűbb napszemüvegeit és szemüvegkereteit

A napszemüvegek viselése nem feltétlenül kötődik kizárólag a nyári időszakhoz: tavasszal, ősszel, de még télen is sokan hordják a divat elmaradhatatlan részévé vált kiegészítőt. Egy világosabb lencse akkor is tökéletes egy szett kiegészítésére, ha borongós az idő, egy modern keret pedig úgy tarthatja meg a dioptriás lencséket, hogy az összhatás lenyűgözően stílusossá válik. Ennek kapcsán megnéztük, melyek 2020 legnépszerűbb napszemüvegei.

Tom Ford – filmrendező és szemüvegguru

Ide tartozik a Tom Ford márka több modellje, például a Sandrine is. A brandet 2006-ban megalapító, amerikai Tom Ford pontosan tudja, hogyan kell luxuscikkeket készíteni, nem véletlenül töltött el tizennégy évet a Gucci és az Yves Saint Laurent szolgálatában. Sokoldalúságát jelzi, hogy filmes rendezőként, producerként és íróként is alkot, olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Colin Firth, Julianne Moore, vagy éppen Amy Adams és Jake Gyllenhaal, akiket a 2016-os remekműben, az Éjszakai ragadozókban irányított. Talán ebből is egyértelmű, hogy tudja, mit szeretnek a sztárok, így a 2020-ban piacra dobott napszemüvegek között is találni néhány kivételesen szép darabot.

Eyerim – a változatosság gyönyörködtet

Ehhez képest az elérhető kategóriába tartoznak az eyerim collection dioptriás szemüvegei és szemüvegkeretei. A változatos kialakítású modellek között bártan lehet válogatni, fejformától, formától, színtől és stílustól függetlenül bőséges választékot kínál a gyártó. A webáruházként induló és így is működő brand saját márkás termékei 2019-ben érkeztek meg a nemzetközi piacra, és 2020-ban is töretlen népszerűségnek örvendenek.

Gucci – örök luxus Olaszországból

Hódítanak a vegyes geometriájú keretek és az oversized, azaz túlméretezett megoldások, utóbbiak alkalmasak, hogy az ember elbújjon a kíváncsi tekintetek elől. Ezekből a Gucci is kínál kiváló modelleket, sőt mondhatjuk, hogy az olasz luxusmárka szemüvegeihez hozzátartozik ez a stílus. Egy Gucci nem olcsó, de nem is azért lett vezető divatmárka, mert olcsó dolgokat árultak, hanem azért, meg a legmagasabb minőséget képviselik.

Horsefeathers – havas kezdés után teljes siker

Ha a sportosabb vonalat kedveli az ember, érdemes a Horsefeathers termékei között nézelődni. Az első kollekciójuk 1993-ban jött ki, akkoriban a snowboardozás szerelmeseinek készült a legtöbb ruházati termékük, ebbe a sorba illeszkedtek be szép sorban a szemüvegek. Napjainkban már szinten mindent gyártanak, amit magára ölthet az ember, a napszemüvegek között pedig leginkább a Keaton modelljeire ajánlott odafigyelni.

Balenciaga – extravagancia Párizsból

Elképzelhető, hogy neked az extravagáns szemüvegek tetszenek, ebben az esetben a francia, közelebbről párizsi cég, a több mint 100 éves Balenciaga kínál ígéretes modelleket. A keret kialakításában, a lencsék színében, a formavilágban egyaránt képesek folyamatosan megújulni, elmenni a végsőkig, ebből pedig olyan különleges modellek jöttek létre, amelyekre mindenki felkapja a fejét az utcán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek