Starity

Nikki Bella is megmutatta, hogyan fest szülés után

2020. szeptember 09. 13:01   |   Szerző: Four

Őszinte szeretett volna lenni követőivel, felvállalta szülés utáni testét.

hirdetés

Nikki Bella, aki ikertestvérével csaknem egyszerre szült, az aranyos babafotók mellett most úgy döntött, saját magát is őszintén megmutatja. 

A híresség azért szánta el magát a döntésre, hogy öt héttel szülés után fehérneműben posztoljon magáról, mert véleménye szerint a közösségi médiában nem olyan elterjedt, hogy a terhesség utáni állapotok ezen oldalát is megmutatják:

Nagyon nehéz volt ezt megtenni, de úgy éreztem, ez a helyes, mert szerintem a közösségi felületeken illetve a rivaldafényben az emberek nem igazán mutatják meg, milyen nehéz szülés után visszakapni a testünket. (...) Szeretném a karanténra és arra fogni az egészet, hogy Arizonában nagyon meleg van így aztán nem edzettem úgy, ahogy szoktam. De nem. Sok pizzát ettem a vége felé, és rengeteg péksüteményt. 

Bella hozzátette, mivel szoptatja kisfiát, Matteót, ezért a lehető legegészségesebben szeretne lefogyni: nem lesz semmiféle éheztetés, nagyon óvatosan áll neki a folyamatnak.

Nikki egyébként nem az első, aki őszintén megmutatta a szülés árnyoldalait: nemrég Katy Perry is fotót posztolt arról, hogyan fest friss anyukaként.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Chigvintsev’s

 

 via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek