Starity

Jessica Simpson és Ken Paves külön utakon

2010. november 12. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres Jessica Simpson és a kevésbé híres Ken Paves útjai külön folytatódnak, mivel Jessica lecserélte Kent Tony Romóra.

hirdetés
Jessica Simpson és Ken Paves külön utakon

Jessica Simpson környezetében minden pasi elveszti a fejét. Ez történt Ken Pavesszel is, aki beleszeretett a szepségbe, majd ez dobta a profi amerikaifutball-játékosért, akit Tomy Romónak hívnak. Ken Jessica fodrászaként volt ismert, mindent együtt csináltak, de Jess úgy gondolta, hogy ez a kapcsolat nem fog működni, így dobta fodrászát. Sok minden így sem változott, mivel az énekesnő még mindig Ken ügyféllistáján szerepel.

Jessica szerint nem Ken volt a megfelelő személy, akivel új életet tudna kezdeni. Azt is bevallota, hogy Ken sokkal elfoglaltabb volt, mint ő maga.

„Rengeteg csinos modellügyfele van szerintem, ő is megtalálja a hozzá illő személyt” – mondta Jess, de egy belső forrás szerint nem ez az egész történet: Ken sokkal elfoglaltabb volt a barátaival, mint Jess-szel, és ezt az énekesnő nem nagyon tűrte.

A belső forrás szerint, Jess és Ken nem bírja sokáig, így valószínű, hogy a párt hamarosan újból egymás oldalán látjuk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek