Starity

Véget ér a Kardashianok sorozata

2020. szeptember 09. 11:11   |   Szerző: Four

A Kardashian-Jennerek életéről szóló reality jövőre véget ér, Kim posztolt a döntésről.

hirdetés

Kim Kardashian Instagramon jelentette be, hogy 2021-ben véget ér a Keeping Up with the Kardashians (K, mint Kardashian) című családi valóságshow-juk. 

A reality 2007-ben helyezte a térképre az őrült sztorijairól híres Kardashian-Jenner családot, és a sorozat segítségével a testvérek külön-külön is kisebbfajta birodalmat építettek ki egyéb vállalkozásaik kapcsán.

Nehéz szívvel hoztuk meg családként azt a döntést, hogy búcsút mondunk a Keeping Up with the Kardashians-nak. 14 év, 20 évad, többszáz epizód és számos spin-off műsor után nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki nézett minket az évek során. A jó és rossz időkben, a boldogságban, a könnyeken, sok-sok kapcsolaton és gyerekeken keresztül. Örökké megőrizzük ezeket a csodálatos emlékeket és számtalan embert, akikkel találkoztunk az út során. 

Majd így folytatta:

Az utolsó évadunk 2021-ben lesz. A Keepiing Up with the Kardashians nélkül ma nem lennék itt. Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki nézett és szurkolt nekem és a családomnak az elmúlt csodálatos 14 év során. Ez a műsor tett minket azzá, akik vagyunk és örökké tartozni fogok azoknak, akik valamilyen szerepet játszottak a karrierünk alakulásában és abban, hogy mindörökre megváltozott az életünk. 

- írta Kim. 

Habár az utóbbi időben csak Kourtney jelezte, hogy ki akar szállni a sorozatból - emiatt jól össze is verekedtek Kimmel -, úgy tűnik, a család végül kollektíven döntött úgy, hogy búcsút mond a forgatásnak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek