Starity

Cardi B és Offset válik

2020. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: Four

A rapper hűtlensége lehetett az oka annak, hogy Cardi B beadta a válókeresetet.

hirdetés

Cardi B megelégelte, hogy férje, Offset folyamatosan csalja: beadta a válókeresetet. Habár a pár már többször is szétvált kapcsolatuk során, valahogy mindig visszataláltak egymáshoz. Ennek azonban vége:

Offset tulajdonképpen egész idő alatt csalta Cardit, amíg együtt voltak, de Cardi félrenézett a gyerekük miatt. Ezenkívül nem akart szégyenletes helyzetbe kerülni, de most már elege van. 

- nyilatkozta a People magazin forrása. 

Offset már 2017-ben része volt egy szexbotránynak, ám akkor felesége visszafogadta, mondván "ő sem ártatlan". 2018-ban megszületett kislányuk, Kulture, de még ugyanebben az évben Cardi és Offset szétmentek, mert a rapper elmondása szerint kiszeretett férjéből. 

A férfi ekkor minden követ megmozgatott, hogy felesége visszafogadja, írt például egy hosszú, bocsánatkérő levelet Instagramon. Az erőfeszítései sikeresek voltak, 2019 januárjában Cardi kijelentette, újra együtt vannak. 

A drámákkal teli házasság azonban három év után úgy tűnik, tényleg véget ér - bár azon sem lennénk meglepődve, ha az utolsó pillanatban újra egymásra találna a pár. 

Embed from Getty Images

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek