Starity

Felturbózták Barbee Kapj el! című dalát

2010. november 13. 10:10   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelenik meg Barbee új videoklipje, a Kapj el! 2. A dal a nagy sikerű Kapj el! remixe, melyet Tran D. A., azaz a Bad Boyzból is ismert Düki készítette.

hirdetés
Felturbózták Barbee Kapj el! című dalát

Talán már mindenki hallotta Barbee Kapj el! című dalát. A sláger több mint fél éve fut a VIVA-n, a sikerre való tekintettel pedig kijön a remixverziója. Sőt, még külön videoklip is készült hozzá. A kisfilm – Magyarországon egyedülálló módon – újraforgatott anyag, tehát egyetlen képkocka sem maradt benne az eredeti videóból. A felturbózott anyagot Tran D. A., azaz a Bad Boyz tánccsapat tagjaként, és SP háttértáncosaként megismert Düki készítette. Ezzel a táncos egy új oldaláról mutatkozik be.

A dallam és a szöveg eredeti maradt. A zenét a Unique-ból ismert Kovacsics Ádám, a szöveget pedig a Barbibébit is jegyző Lakatos Levente követték el. A dal pedig a minap felkerült az internetre, így most meghallgatható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek