Starity

Nikki Bella szülés utáni depressziójáról vallott

2020. október 01. 20:08   |   Szerző: Four

A híresség testvérével beszélgetett, elmesélte, hogyan élte meg ezt a sötét korszakot.

hirdetés

Nikki Bella elárulta, őt sem kerülte el a szülés utáni depresszió: a reality-sztár testvérével, Brie-vel beszélgetett podcastjükben, ott esett szó arról, milyen mélyre süllyedt Nikki.

Szeretek a legjobb lenni, mindenben az első... rájöttem, hogy az anyaságban is ezt a mentalitást követtem. Mindig is büszke voltam arra, hogy mentálisan mindennel meg tudok küzdeni. Nagyon erős vagyok ebből a szempontból. De a szülés utáni depresszió jól fenékbe billentett, ez egy teljesen más dolog. 

Bella hozzátette, sokáig nem volt hajlandó segítséget kérni, és míg gyermeke apja forgatáson volt, ő nagyon magányos lett és összeomlott testvére előtt.

Szerintem Brie volt az első, aki az utóbbi hetekben megkérdezte, hogy vagyok. (...) Azt akartam válaszolni, hogy "jól", de elkezdett remegni a szám és krokodilkönnyekben törtem ki. Teljesen összeomlottam. (...)

Azt is kihangsúlyozta, nem szerelmét tartja hibásnak a dologért:

Ez egy folyamat volt, elkezdett egyre nehezebb lenni. Egyedül voltam Matteóval és magányosnak, láthatatlannak éreztem magam. 

És annak ellenére, hogy Nikki hozzátette, néha úgy érezte, "utálja" gyermeke apját, Artem Chigvintsevet, be sem tartották az orvosi előírást, és már öt hét után újra házaséletet éltek. 

Nikki és Brie egy nap különbséggel hozták világra gyermekeiket a nyáron

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikki Bella (@thenikkibella) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek