Starity

11 sztár, 11 érdekes tény

2020. október 05. 14:02   |   Szerző: Four

Leighton Meester, Woody Harrelson és Kim Kardashian is rajta van a listán.

hirdetés

1. Leighton Meester börtönben született

Embed from Getty Images

A színésznő azért jött világra egy börtönben, mert édesanyja 10 éves büntetését töltötte le egy drogcsempészeti ügy miatt. Röviddel születése után Leighton a nagymamájához került, majd amikor édesanyja kiszabadult, visszatért hozzá. 

2. Ellen DeGeneres távoli rokona Kate Middletonnak

Embed from Getty Images

A műsorvezető és a hercegné tizenötödik unokatestvérek: Sir Thomas Fairfax és felesége, Agnes Gascoigne nyomán rokonok, a házaspár az 1500-as évek elején élt Angliában. 

3. Khloe Kardashian hosszútávú memóriazavarral szenved

Embed from Getty Images

Khloe 2001-ben komoly autóbalesetet szenvedett: kizuhant a szélvédőn és traumás agysérülése következtében emlékezetkiesésben szenved. A családi valóságshow-ban elárulta, emiatt gyerekkorából nem sok dologra emlékszik.

4. Woody Harrelson apja bérgyilkos volt

Embed from Getty Images

A színész édesapja, Charles Harrelson bérgyilkos volt, és több gyilkosság miatt is vádat emeltek ellene.

5. Ryan Gosling majdnem a Backstreet Boys tagja lett

Embed from Getty Images

Egy ideig A.J McLeannel élt együtt, és bár felajánlotta neki a lehetőséget a férfi, Gosling nem vállalta, hogy bandatag legyen.

6. Beyoncé elsírta magát a backstage-ben Kanye hírhedt beszéde miatt

Embed from Getty Images

A 2009-es MTV VMA díjátadóról ma már mindenkinek a Taylor Swift-Kanye West botrány jut eszébe. Azt azonban kevesen tudják, hogy Beyoncé, akinek a rapper odaítélte volna a szobrocskát, annyira kiborult a történtek miatt, hogy a színfalak mögött zokogott.

7. Taylor Swift emléket állított korábbi botrányának

Embed from Getty Images

Még mindig a fent említett Taylor-Kanye botrányhoz: Swift úgy gondolta, limonádét csinál a citromból, és Nashville-i házának falára kirakott egy fotót arról, amikor West kiragadta kezéből a mikrofont. Alá pedig azt írta: "az élet tele van apró fennakadásokkal".

8. Nicolas Cage kedvenc karakteréről nevezte el magát

Embed from Getty Images

A színész a Coppola család tagja, de nem akarta, hogy híres rokonai alapján ítéljék meg a filmszakmában, ezért nevet változtatott. A Cage-et kedvenc képregényhősétől, Luke Cage-től kölcsönözte.

9. Majdnem Kris Humphries lett Kim Kardashian első gyermekének apja

Embed from Getty Images

Természetesen nem biológiai, hanem hivatalos értelemben. Kim és Kris alig két hónappal azelőtt érvényesítette válását, mielőtt Kardashiannak megszületett első gyermeke, North. Ha nem sikerült volna hivatalosan elintézni a válást, akkor a papírok szerint nem Kanye West, hanem Kris Humphries számított volna North apjának.

10. Így született Ariana Grande ikonikus copfja

Embed from Getty Images

Az énekesnő ma már védjegyének számító hosszú, fejtetőre fésült copfjáról úgy nyilatkozott, azért viseli mindig így a haját, mert természetes, göndör fürtjeit borzasztóan megkárosította korábbi munkája. Cat Valentine szerepében rendszeresen festeni kellett a haját, ami nagyon nem tett jót neki.

11. Robin Williams nagyon nagylelkű szerződéseket kötött

Embed from Getty Images

A színész kikötötte, hogy bármilyen film vagy esemény során a vele szerződő cég köteles bizonyos számú hajléktalannak munkát adni a produkcióban.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek