Starity

Dorka dupla terhet cipel

2010. november 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shodeinde Dorka maga is azt vallja, a többiekhez képest dupla terhet cipel, hiszen nem elég helyt állnia az X-Faktorban, pár hetes kislányáról is gondoskodnia kell.

hirdetés
Dorka dupla terhet cipel

Shodeinde Dorka és édesapja a Reggeli cimű műsorban beszéltek arról, hogy Dorkát mennyire megviselte a múlt heti X-faktor – hiszen párbajoznia kellett, és ez nagyon nagy hatással volt rá.

Dorka apja szerint a lánynak nagyon össze kell szednie magát, ha továbbra is bent szeretne maradni az X-faktorban. A 19 éves anyuka azt sem titkolja, hogy nagyon is fáradt, hiszen fiatal feleség, és nem elég a kisbabájáról gondoskodnia, mellette az újabb X-faktor-adásra is készülődnie kell.

Azonban Dorka édasapja nagyon bízik a lányában, bár nem tagadja, hogy nagyon is félti. Dorka édesapja és édesanyja mindent megtesznek azért, hogy segíthessenek neki.

Dóri elmondta, hogy leginkább agyilag fárad el napközben, minden percét be kell osztania, hogy ne essen szét. Dórin viszont az segít a legjobban, amikor este kislányát a karjában tarthatja, és kettesben elvonulhat vele.

Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek