Starity

Mariah Carey elárulta, nem volt fizikai kapcsolat közte és exvőlegénye között

2020. október 06. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő sok részletet megosztott volt kapcsolatairól, köztük James Packerről is.

hirdetés

Mariah Carey nem fogta vissza magát exeivel kapcsolatban: az énekesnőt életrajzi írása, a The Meaning of Mariah Carey kapcsán kérdezte a The Guardian, és Carey nem volt szégyellős a részletekkel kapcsolatban. 

Az interjú során elárulta, habár sok kapcsolatáról ír a könyvben, exvőlegényéről, James Packerről azért nem esett szó, mert nem volt érdemleges a viszony, és nem is szexeltek:

Ha a kapcsolat fontos, akkor bekerül a könyvbe. Ha nem, akkor nem jelenik meg. Nem volt köztünk fizikai kapcsolat, hogy őszinte legyek.

- nyilatkozta. Carey és az ausztrál millárdos üzletember 2015 nyarán kezdett el járni, ősztől pedig már hivatalos eseményekre is együtt mentek. 2016 januárjában Packer megkérte Mariah kezét egy akkora gyémánttal, hogy az énekesnő azon viccelődött, "olyan nehéz, hogy nem bírja felemelni a kezét". 

Embed from Getty Images

2016 októberében azonban a kapcsolatnak annyi lett, felbontották az eljegyzést és nem igazán békésen, de szétváltak útjaik. James a szakítás után úgy nyilatkozott, élete egyik mélypontján volt, amikor összejött Mariah-val, akit anyagiasnak nevezett.

Az énekesnő korábbi házasságairól viszont szót ejt új könyvében, így például megtudhattuk, mekkora hibának tartja, hogy Tommy Mottolával összejött.

A zenei producer 43 éves, Carey pedig 23 volt, amikor 1993-ban összeházasodtak, és Mariah szerint Tommy olyan volt, mint "egy kontrollmániás apuka", aki mellett "börtönben érezte magát".

Embed from Getty Images

1998-ban végül elváltak, Carey pedig 2008-ban hozzáment Nick Cannonhoz, akitől két gyermeke született, a most 9 éves ikerpár, Moroccan és Monroe. A Nickkel kötött házasság sem tartott sokáig, 2016-ban elváltak, jelenleg pedig az énekesnő az egyik háttértáncosával, Bryan Tanakával jár.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek