Starity

Az AC/DC a "Power Up" című vadonatúj stúdiólemezzel tér vissza

2020. október 07. 13:01   |   Szerző: Glamster

Az AC/DC hosszú várakozás után bejelentette új albumát, amely november 13-án jelenik meg “Power Up” címmel. A legendás csapat utoljára 2014-ben adott ki nagylemezt, ezért a friss dalok híre ünnep minden rockzenerajongó számára.

hirdetés

Első kislemezként a “Shot In The Dark” című dal érkezett meg, melyet egy látványos videóklip kísér majd. Az elsöprő hangulatú dalban ereje teljében mutatja meg magát az AC/DC tagsága:  Angus Young [gitár], Brian Johnson [ének], Cliff Williams [basszusgitár], Phil Rudd [dob], and Stevie Young [ritmusgitár].

Az album felvételében a legendás csapat ismét Brendan O’Brian producerrel dolgozott együtt, akivel a 2008-as “Black Ice”, és a 2014-es “Rock or Bust” albumokat is rögzítették. Készenállva az új évtizedre, az AC/DC 12 új dalt rögzített a “Power Up” lemezhez, melyek mindegyike magán hordozza a csapat védjegyszerű hangzását, és egyedi stílusát.

A “Power Up” különböző kiadásokban érkezik az üzletek polcaira, és mindenki megtalálja köztük kedvencét, a legnagyobb rajongóktól kezdve, a bakelitgyűjtőkig. A limitált kiadású ‘”Power Up” gyűjtői doboz, egy igazi rajongói ereklye: egy gomb megnyomásával világítani kezd a dobozon a csapat ikonikus logója, miközben a beépített hangszórókból a “Shot In The Dark” döbbenetes erejű dallamai szólnak. Ezt egészíti ki egy 20 oldalas könyv exkluzív fotókkal, az új album CD verziója, illetve egy USB töltőkábel. A limitált dobozon kívül a lemez elérthető lesz hagyományos CD-n, bakeliten, illetve különleges sárga színű bakelitlemezen, valamint a digitális felületeken is.

Az AC/DC visszatért, és készen áll arra, hogy meghódítsa a világot “Power Up” című új albumával!

  1. Realize
  2. Rejection
  3. Shot In The Dark
  4. Through The Mists Of Time
  5. Kick You When You’re Down
  6. Witch’s Spell
  7. Demon Fire
  8. Wild Reputation
  9. No Man’s Land
  10. Systems Down
  11. Money Shot
  12. Code Red

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek