Starity

Lady Gagát megfenyegették

2010. november 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga bizonyára nem szűkölködik a rajongóitól kapott furcsa üzenetekben. Ám ezúttal igen komolynak tűnő figyelmeztetést kapott levélben egyik őrült rajongójától, a 26 éves Anastasia Obukhovától.

hirdetés
Lady Gagát megfenyegették

A New Yorkban élő, azonban orosz származású diáklány ezeket a sorokat írta Lady Gagának: „Folyamatosan veled álmodom. Meg akarok halni, de csak veled együtt. Én nem vagyok olyan, mint Mark Chapman, John Lennon gyilkosa, aki egy lövéssel végzett a sztárral, én golyót repítek a saját fejembe is, nem csak a tiédbe.”

A lány egyébként még azt is megjegyezte a levélben, hogy az egyik alkalommal kevesebb mint egy méter választotta el az énekesnőtől, azonban a hatóságok figyelmeztették, hogy ha most 450 méternél közelebb merészkedik Gagához, akkor eljárást indítanak ellene.

A jelenleg Bécsben koncertező  Lady Gaga biztonsági emberei megnyugtatták a rajongókat: a sztár 24 órás, rendkívül megbízható védelem alatt áll, főleg a turnék során, így szinte lehetetlenség volna kivitelezni egy ilyen komoly merényletet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek