Starity

Sztárok, akik a pilatesre esküsznek

2010. november 13. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két Jóban Rosszban-színésznő, Madár Vera és Szabó Zsófi, valamint az énekesnő, Lola és Geszler Dorottya műsorvezető mind a pilateszre esküsznek.

hirdetés
Sztárok, akik a pilatesre esküsznek

Madár Verának teljes idegeskedés az élete, állandó rohanás jellemzi az életét. Így kellett neki egy olyan mozgásforma, amely megmozgatja a testét, és karbantartja a lelkét.

„Minden olyan sportot szeretek, ami kidomborítja a nőiességet, s a pilates is ilyen. Sőt, segít a test, a lélek és a szellem harmóniájának kialakításában, és ez is nagyon fontos számomra” – mondta a Gyöngyit alakító színésznő.

Vera legutóbb a kollégájával, Szabó Zsófival és Lolával ment el egy pilatesórára.

„Bevallom, elég nehezek voltak számomra a mozdulatok, nem is gondoltam, hogy léteznek olyan izmok, amelyeket átmozgattunk, de nagyon élveztem az edzést, és szívesen járnék továbbra is Geszler Dorottya óráira” – lelkendezett Lola.

Dorottya már 5–6 éve oktatja ezt a sportot, és teljesen meg volt elégedve a lányokkal.

„Tiszta pilatesmozdulatokat mutattam a lányoknak, akik kezdő létükre nagyon ügyesek voltak. Az AVON Test és Lélek Napján is a közönség összetétele alapján fogom eldönteni, hogy alapórát vagy egy táncmozdulatokkal teli erősebb edzést tartok” – nyilatkozta a csinos műsorvezető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek