Starity

Kleopátra szerepében tér vissza a csodanő, Gal Gadot

2020. október 12. 13:01   |   Szerző: Glamster

Gal Gadot léphet Elizabeth Taylor nyomdokaiba: a Wonder Woman közkedvelt sztárja kapta meg Kleopátra szerepét az új hollywoodi filmben.

hirdetés
Kleopátra szerepében tér vissza a csodanő, Gal Gadot
Fotó: A kép csak illusztráció

A színésznő hamarosan megtapasztalja, milyen tejben-vajban fürödni, hiszen ő fogja alakítani a legendás egyiptomi királynő, Kleopátra szerepét. A film Petty Jenkins forgatásában készül el, a Paramount Pictures gondozásában. Források szerint a Paramount győzelmet könyvelhet el, hiszen a forgatókönyvért olyan stúdiók voltak versenyben, mint a Warner Bros, Netflix vagy Apple.

Mint talán hallottad, (...) Kleopátra sztoriját, Egyiptom királynőjét hozzuk a nagyképernyőkre úgy, mint eddig még soha. Először mondjuk el egy nő szemszögéből: kamera mögött és előtt egyaránt.

– írta a színésznő.

Természetesen, nem ez az első Kleopátráról szóló film: korábban már több hollywoodi alkotást láthattunk az ókori egyiptomi világról. Kíváncsian várjuk, hogy Gal miben hoz majd mást. Külön érdekesség, hogy a színésznő most producerként is kipróbálhatja magát a projektben, ahogy azt Twitter-bejegyzésében is olvashattuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek