Starity

Usher duettet szeretne Britney-vel

2010. november 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az R&B-énekes, Usher szeretne végre egy duettet Britney Spearsszel, mivel Lady Gagától visszautasító választ kapott.

hirdetés
Usher duettet szeretne Britney-vel

Britney Spears sorsa mostanság jól megy, újabb felkéreseket kap a filmvásznon és a zene világában is. Nemrég Usher kérte fel Britney-t egy duett erejéig, és azt mondta, hogy bár nem ismeri személyesen az énekesnőt, nagyon szeretne egy közös dalt vele.

„Ha ez a duett létrejönne, ez lenne a legsikeresebb dal, persze 2011-ben – mondta Usher. – Britneynek nagyon jó hangja van, tud táncolni, és nagyon energikus tud lenni, de még nem kaptam választ tőle ez ügyben – folytatta az R&B-énekes. – Nem kapsz mindenhol egy ilyen tehetséget, Britney-ben minden megvan ahhoz, hogy ez a dal legyen 2011 egyik legjobb slágere” –zárta mondanivalóját a sztár.

Nemrég Usher Lady Gagát is felkérte egy duett erejéig, aki visszont visszautasította az ajánlatát, mivel több a dolga a turnéval és a hamarosan megjelenő albumával. Reméljük, hogy az Usher–Britney-duett hamarosan megszületik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek