Starity

Thalía retteg a hírnévtől

2010. november 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolná egy olyan művészről, aki több évtizede a pályán van, s nincs, aki ne ismerné Latin-Amerikában, hogy valójában retteg a hírnévtől és a nyilvánosságtól.

hirdetés
Thalía retteg a hírnévtől

„Thalíát még a legöregebb hegyi indián is ismeri” – tartják a mexikóiak a szép énekesnőről, aki bizony már több mint harminc éve a pályán van, és – bár több-kevesebb sikert ért el hosszú karrierje során – soha nem ment ki a köztudatból. Ő az a sztár, aki bármit csinálhat, és máris a mexikói magazinok címoldalán szerepel.

Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy fél a hírnévtől, s talán ezért sem lehetett sikeres máshol a világon. Az énekesnő egy régebbi interjújában elárulta: „Soha nem akartam híres lenni. Mindig csak azt akartam, hogy az emberekhez a dalaimmal eljusson, amit érzek.”

Thalía – aki mellesleg divattervező is, és november 10-én férje, Tommy Mottola kíséretében feltűnt a Victoria's Secret Fashion Show-n – szintén elárulta már, hogy nem érzi magát sem énekesnőnek, sem színésznőnek, sem sztárnak; a művészet révén csupán örömet akar szerezni az embereknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek