Starity

Hoppá! Emma Roberts terhességét édesanyja kotyogta ki

2020. október 21. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő szerette volna titokban tartani a babavárást, de édesanyja óvatlan volt.

hirdetés

Mint oly sok híresség idén, Emma Roberts is gyermekáldás elé néz, amelyet pár árulkodó lesifotó után hivatalosan is elismert a színésznő. Roberts és szerelme, Garrett Hedlund egy kisfiú szülei lesznek hamarosan - de ahogy Emma legutóbb mesélte, nem így tervezték a terhességet. 

A színésznő ugyanis szerette volna titokban tartani, ami egy ideig ment is - aztán elkövette azt a "hibát", hogy vásárolt édesanyjának egy okostelefont, mert elmondása szerint az asszony nem igazán konyított soha az internethez, és egy régi típusú, kinyithatós mobilja volt.

Emma anyukája annyira megörült az új szerzeménynek, hogy rögtön Instagram profilt is készített, amely kisvártatva nagyon népszerű lett: Roberts rajongói mind bekövették, és a szállingózó pletykákat hallva gratulálni kezdtek a leendő nagymamának. 

A dolog vége az lett, hogy míg Roberts szerette volna figyelmen kívül hagyni a róla szóló cikkeket, addig anyja sorra megköszönte a gratulációkat, és kijelentette, nagyon várják már a kisbabát. 

Katasztrófa volt, repülőn ültem, amikor meghallottam ezt az egészet, úgyhogy nem is tudtam szólni neki, vagy felhívni. Csak iMessage-en üzentem neki, hogy hagyja ezt abba. Így válaszolgatott a rajongóknak, hogy "Köszönjük szépen a jókívánságokat, nagyon izgatottak vagyunk". A barátaim is elküldték ezeket az üzeneteket, hihetetlen volt. Mikor közöltem vele, hogy "Anya, te elárultad a terhességemet", annyit mondott, hogy "Emma, te jelentetted be." Mire én: "Nem, az csak egy bulvárhír volt". Ő meg: "Ó, hát ez nem volt egyerételmű nekem."

- mesélte Roberts. A színésznő félig viccesen-félig komolyan kezelte a helyzetet, elmondása szerint volt egy pont, amikor úgy összevesztek, hogy letiltotta édesanyját:

Volt egy pont, amikor letiltottam. (...) Aztán végülis visszavontam ezt. Olyan Instaháborúba keveredtem az anyámmal, amit sosem gondoltam volna. De egy jó sztori lesz, amit elmesélhetünk a babának.

- mondta Emma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés,

 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek