Starity

Terrorizmust támogat Kim Kardashian?

2020. október 21. 11:11   |   Szerző: Glamster

Napok óta trendel a közösségi médián, hogy Kim Kardashian terroristákat és terrorista szervezeteket támogat.

hirdetés

#KimKardashianSupportsTerrorism hashtag már több mint 10 ezer találatot hoz az Instagramon, és Twitteren is folyamatosan téma. Mi is történik? A válasz megadása nem könnyű, ahogy a szituáció sem, amelyet Örményország és Azerbajdzsán él át.

A mogul döntése, hogy felszólalt a konfliktus kapcsán, haragot váltott ki az emberekből. Köztudott tény, hogy Kim Kardashian örmény felmenőkkel rendelkezik, így Örményország és Azerbajdzsán konfliktusában természetesen az örmény oldalon foglalt állást, ráadásul több mint egymillió dollárt adományozott az országnak. Az azeri nép úgy érzi, Kim ezzel terrorizmust támogatja, hiszen a beérkezett összegeket fegyverekre használják fel.

Örményország háborút indított Azerbajdzsán ellen októberben. 1994 óta a nemzetközi jog kimondja, hogy Azerbajdzsánhoz tartozik az a terület, amely nagyban örmény lakosságú. A konfliktus kirobbanása eddig 30 ezer ember életét követelte, a terület függetlensége vagy éppen Örményországhoz visszacsatolása nem történt meg.

A Kardashian lány szimpátiáját fejezte ki Örményországnak, miszerint a függetlenség s nemzeti identitás mindenkinek jár. Igazságot tenni lehetetlen, hiszen mindkét fél más, egyenrangú érdekeket képvisel. Kim nem válaszolt az elégedetlenkedő hozzászólásokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek