Starity

Hogyan válassz női táskát?

2020. október 22. 16:04   |   

A táska a nők életében kardinális kérdés. Sokan elég komoly gyűjteményt tartanak fenn, másnak csak 2-3 darab figyel a szekrényében, de az biztos, hogy azokat nagy műgonddal választotta ki. Nem csoda: egy női táskának rengeteg dolgot el kell nyelnie, és persze az sem árt, ha ezeket aztán megtaláljuk benne, amikor szükségünk van rájuk.

hirdetés
Hogyan válassz női táskát?

Nem véletlen az sem, hogy a noi taska kínálat nagyon széles: az igények a hölgyek körében igencsak eltérőek, ezért teljesen más táskákat tarthatnak ideálisnak. Ráadásul, mivel a táska az egyik legfontosabb kiegészítő, nem igazán elég belőle egyféle. Minden alkalomra másik lehet jó választás, így nem árt, ha van otthon is választék. Ehhez azonban okosan kell eldönteni, hogy melyik darabokat vidd haza.

A méret a lényeg

Mikor a táskák között válogatsz, az első, amit érdemes figyelembe venned, hogy mekkora táskára van szükséged. Ezt nagyon könnyen eldöntheted, ha végiggondolod, hogy mit fogsz belerakni, vagyis mi az, ami nap mint nap nálad kell, hogy legyen.

Sajnos sokan még így is hajlamosak alálőni a méretet: nem mindig könnyű látatlanban megtippelni, hogy egy halom holmi mekkora táskában fér el, és a táska kialakítása is csalóka lehet ebből a szempontból. Inkább fölfelé tévedj, mint lefelé, azaz, ha úgy érezd, hogy éppenhogy beleférnének a cuccaid egy kiszemelt női táskába, inkább válassz nagyobbat – még ha igazad is van, nem kényelmes, amikor alig bírod behúzni a cipzárt.

Tudod-e szeparálni a cuccaidat?

Nagyon sok nagyobb méretű táska egylégterű, ami nem feltétlenül jó: ha te sok apró dolgot tárolsz benne, egy hatalmas káosz lesz a táskád aljában. Ilyen esetben nézz olyan táskát, amiben vannak kisebb zsebek, rekeszek, így mindennek meglehet a helye, és egy idő után már tudni fogod, miért hová kell nyúlnod.

Persze az egyterű táskák is jól lehetnek, főleg akkor, ha nagyméretű cuccok vannak nálad, például laptop, amit nem szeretnél külön táskába pakolni. Mindenképpen szabd az igényeidre ilyen téren a táskádat, mert sokan éppen azért nem használnak egy-egy darabot, mert megvették ugyan, de nem érzik praktikusnak.

Az esztétikum is fontos

Ahogy már említettük, a táska az egyik legfontosabb kiegészítő, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki. Alap, hogy passzoljon a ruhatáradhoz, illetve az aktuális szettedhez, és persze az alkalomhoz. Nyilván nem ugyanolyan táskával mész dolgozni, mint edzésre: mindig válassz olyat, ami illik az adott helyzethez.

Ezen kívül az ízléseden múlik, hogy milyen lesz a táskád. A színt érdemes a ruhatáradhoz igazítani, hogy a lehető legjobb összhatást érd el, és persze a legjobban tükrözze az egyéniségedet. Arra is célszerű figyelni, hogy a táskás valamilyen szinten összhangban legyen a cipőddel, ezek ugyanis szinte kéz a kézben járnak, nagyon zavaró tud lenni, ha elütnek egymástól.

Egy jól megválasztott női táska aranyat ér a mindennapokban, ezért semmiképpen ne siesd el a döntést! Mérlegelj alaposan, és csak praktikusan kialakított, jó minőségű táskákat vigyél haza, amiket alaposan ki tudsz majd használni a mindennapjaid során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha táska
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek