Starity

Hulk Hogan januárban elveszi barátnőjét

2010. november 13. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekesen zajlik a Hogan-család mára már teljesen szétesett élete. Nemrég Lindáról hallottuk, hogy eljegyezték egymást a nála jóval fiatalabb barátjával, most pedig az exférj van a soron: ő januárban veszi el barátnőjét.

hirdetés
Hulk Hogan januárban elveszi barátnőjét

Hulk Hogan, a híres pankrátor 1983. december 18-án vette feleségül Linda Claridge-et, akitől két gyermeke született: Brooke, aki énekesnővé vált, és Nick. Életüket a Hogan Knows Best című valóságshow-ban figyelhettük, így a nézők az utolsó évadban azt is észrevehették, hogy a férj és feleség egyre távolabb került egymástól. Végül 2009. július 27-én elváltak.

Lindáról (50) 2010 nyarán olyan pletykák keringtek, hogy eljegyezték egymást barátjával, Charlie Hill-lel (21). Óriási a korkülönbség: ezt tetőzi, hogy Linda fián keresztül ismerte meg Charlie-t.

„Személy szerint nem tetszik, egyáltalán nem tetszik nekem ez a dolog. De ő az anyukám, támogatnom kell” – nyilatkozta az esetről Brooke.


Linda és Charlie

Hulk (57) eközben összejött Jennifer McDaniellel (36). Két évig randizgattak, és úgy tűnik, az ő kapcsolatuk is eljutott egy magasabb szintre – hiszen híresztelések szerint hamarosan összeházasodnak! Az esküvőt 2011. január 11. környékére tervezi a páros.

„Annyira boldog vagyok most, amennyire eddig soha az életemben nem voltam” – mondta Hogan a TMZ-nek.

Hulk és Linda kapcsolata annyira megromlott, amennyire csak lehetséges. Pletykák szerint Linda egy úgynevezetett „mindent feltáró” könyvet készül írni. Vajon mi jöhet még?


Jennifer, Hulk és Brooke

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek