Starity

Megvan a születendő Grease-baba neve

2010. november 13. 14:02   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén, 2010. május 18-án a Grease sztárja, John Travolta és felesége, Kelly Preston bejelentették a nagy hírt, miszerint hamarosan újra gyermekük születik.

hirdetés
Megvan a születendő Grease-baba neve

Az idén május közepén tett bejelentésük után, miszerint ismét gyermeket várnak, megerősítették a hírt, hogy a születendő baba kisfiú lesz. A párnak ez a kisbaba lesz a harmadik gyermeke, és a picinek már a neve is megvan: a kisfiút Benjaminnak fogják hívni, aki valószínűleg november vége felé – a forrás alapján november 26-án – fog megszületni.

A nagyszerű hírt, miszerint ismét gyermekük születik, nem tudták titokban tartani:

– It’s impossible to keep a secret ... especially one as wonderful as this, they say in a statement. “We want to be the first to share this great news with everyone that we are expecting a new addition to our family.
Love, John, Kelly and Ella.”
(„Ezt lehetetlen titokban tartani... különösen egy olyan csodálatos hírt, mint ez, mondták nyilatkozatukban. »Mindenkivel meg akartuk osztani ezt a nagyszerű hírt, hogy családunk új taggal bővül.« Szeretettel: John, Kelly, Ella.”)

Sok boldogságot a családnak a születendő kisbabához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek