Starity

Megérkezett Marshmello, Imanbek és Usher első közös slágere

2020. október 28. 16:04   |   Szerző: Glamster

Marshmello, Imanbek és Usher összefogtak, hogy kiadják közös "Too Much" című slágerüket, valamint a dalt kísérő akciódús, futurisztikus “mini filmet” Christian Breslauer (Chris Brown , Marshmello, Migos, Roddy Ricch, Lil Baby) rendezésében.

hirdetés

Marshmello és Imanbek által közösen, Usher közreműködésével írt Too Much egy energikus szám arról, hogy ott lehessünk a szeretett ember mellett:

Bármit is kérsz tőlem nem kell aggódnod, nincs olyan, hogy túl sok.

A három művész külön-külön is egy sikeres évet tudhat maga mögött. Marshmello legújabb OK, Not To Be OK című, Demi Lovato szereplésével készült dala az első helyen állt a Billboard Dance / Electronic Digital Song Sales listán, és bejutott a Billboard Hot 100 listára, csatlakozva az idei 3 másik Hot 100-as kislemezéhez – a Halsey-vel közös Be Kindhoz, a Hate The Other Side-hoz és a Juice WRLD-del közös Come & Góhoz.

Usher legújabb, a múlt hónapban megjelent Bad Habits című kislemeze az idei év egyik Top 10-es slágere, és az Ella Mai szereplésével készült Don’t Waste My Time folytatása, amely 2020 júniusában a Billboard R&B listáját vezette. Imanbek, a feltörekvő tehetség neve ebben az évben széles körben Saint Jhn – Roses című remixével vált ismertté, és ő lett az első kelet-európai producer, aki bekerült a Top 5-be a Billboard Hot 100 Charton, és több mint 1 milliárdos hallgatottsággal rendelkezik Spotify-on, a Rolling Stone pedig a„Roses Remixet a 2020-as nyár dalának választotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek