Starity

Khloe Kardashian elkapta a koronavírust

2020. október 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A 36 éves reality-sztár még a vírus első hullámának idején, márciusban fertőződött meg.

hirdetés

A családjáról szóló valóságshow, a Keeping Up With the Kardashians egyik friss epizódjának keretein belül hallhatunk először arról, hogy Khloe Kardashian is elkapta a rettegett koronavírust. 

Idegesen várunk az eredményre, hogy megtudjuk, elkapte-e Khloe a vírust, avagy sem. A zsigereimben érzem, hogy igen, de csak azért, mert tudom, milyen nagyon beteg, és ez nagyon megrémiszt. Elárulhatom, hogy borzasztóan fél és nagyon feszült miatta

– magyarázza Khloe testvére, Kim Kardashian az említett epizódban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Csak most tudtam meg, hogy megfertőződtem. Végig a szobámban voltam. Jól leszek, de pár napig tényleg nagyon vacakul éreztem magam

– nyilatkozta az érintett, aki azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy betegsége idején olyan tünetek gyötörték, mint hányás, remegés, köhögés, hidegrázás és fejfájás.

Máskor is szenvedtem már migréntől, de ez a mostani volt a legszörnyűbb. Nem mondanám, hogy migrén volt. Amikor köhögtem, olyan volt, mintha a mellkasom lángba borulna. Engedjétek meg, hogy kimondjam, ez a sz*r valóságos, de mind túljutunk rajta.

A tévésztár Ellen DeGeneresnek elárulta, betegségének legnehezebb része azonban mégsem a rossz közérzet volt, hanem az, hogy kénytelen volt távol lenni kislányáról, a kétéves True Thompsontól.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek