Starity

Megjelent Meghan Trainor karácsonyi albuma

2020. október 30. 20:08   |   Szerző: Glamster

Meghan Trainor, a GRAMMY-díjas énekesnő / dalszövegíró az Epic Records gondozásában megjelentette első karácsonyi albumát, az “A Very Trainor Christmas“-t.

hirdetés
Megjelent Meghan Trainor karácsonyi albuma
Fotó: Sony Music

Az album minden digitális szolgáltatónál, illetve hagyományos formátumban is elérhető, CD és bakelit változatban egyaránt.

Karácsonyi baba vagyok, és régi álmom volt kiadni egy karácsonyi albumot, melynek elkészítésében a családom is részt vesz

– mondja Meghan.

Ezek a dalok régi családi emlékeket hoznak vissza, amikor az ünnepek alatt az Earth, Wind & Fire és Seth MacFarlane dalait hallgattuk, így még én is nehezen hiszem el, hogy példaképeim ezen az albumon szerepelnek. A valaha volt legjobb karácsonyi ajándék!

A korábban megjelent “My Kind of Present” -tel együtt az album összesen hat vadonatúj dalt tartalmaz. A „Holidays” [feat. Earth, Wind & Fire] egy igazi vidám karácsonyi dal, amely hamarosan az ünnepi készülődések elmaradhatatlan slágere lesz. A „Christmas Party” az egész családot összehozza, míg a „Christmas Got Me Blue” táncra perdíti a magányos szíveket is.

hirdetés

Természetesen  barátok és család nélkül nem lennének ünnepek. Seth MacFarlane csatlakozik Meghanhez, hogy együtt adják elő a „White Christmas”-t, míg Meghan unokatestvérei, Jayden, Jenna és Marcus Toney a „Rudolph The Red-Nosed Reindeer” dalában csatlakoznak az énekesnőhöz. Az album legszemélyesebb hangulatú dalában Meghan édesapja, Gary Trainor vendégeskedik.

A Billboard így írt a frissen megjelent lemezről: „Az „A Very Trainor Christmas” egy fiatal énekesnő lemeze, amely egyszerre modern, de mégis a karácsonyi hagyományok szellemében született” míg az Idolator szerint: „az elkövetkező karácsonyok elmaradhatatlan kelléke.”

Dallista:

 1. My Kind of Present
 2. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas
 3. I Believe In Santa
 4. Last Christmas
 5. Holidays [feat. Earth, Wind & Fire]
 6. Christmas Party
 7. Winter Wonderland
 8. White Christmas [feat. Seth MacFarlane]
 9. Christmas Got Me Blue
 10. Sleigh Ride
 11. My Only Wish
 12. The Christmas Song
 13. Rudolph The Red-Nosed Reindeer [feat. Jayden, Jenna, & Marcus Toney]
 14. Naughty List
 15. Have Yourself A Merry Little Christmas [feat. Gary Trainor]
 16. Silent Night

A lemezt meg tudod Spotify-on hallgatni az alábbi linkre kattintva!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek