Starity

Új pasija van Sofia Richie-nek

2020. november 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A 22 éves modell ezúttal egy korabeli férfival randevúzik – új kedevese csupán 5 évvel idősebb nála.

hirdetés

Annak idején nagy port kavart, hogy Sofia Richie a nála 15 évvel idősebb Scott Disickkel kezdett kapcsolatot, ám bebizonyították, hogy viszonyuk nem múló hóbort csupán, hiszen három évig éltek boldog párkapcsolatban. A viszony végére idén májusban tettek pontot. Scottot azóta ismét hírbe hozták volt feleségével, gyermekei anyjával, Kourtney Kardashiannal; Sofia ezzel szemben teljesen új vizekre evezett és pár hete kezdett találkozgatni a Hard Rock Café franchise társalapítójának a fiával, a 27 éves Matthew Mortonnal.

Matt hatalmas jólétben nőtt fel, de mindig két lábbal a földön járt ennek ellenére is. Keményen dolgozik, szeretne bizonyítani az apjának. Valami oknál fogva mindig is nagy spílernek számított, gyönyörű, csinos nőkkel vette körül magát, de mostanra lenyugodott és teljesen odavan Sofiáért

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy bennfentes.

A párt először október 19-én csípték el a lesifotósok, amint együtt költötték el vacsorájukat a malibui Nobu nevű étteremben. Akkor úgy nyilatkozott egy barátjuk, hogy nem szeretnének nagy ügyet csinálni a kapcsolatukból, illetve annak komolyságából. 

Fotó: BackGrid

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek