Starity

6 híresség, 6 kellemetlen élmény

2020. november 05. 20:08   |   Szerző: Four

Civilek számoltak be arról, milyen cikis/kellemetlen helyzetbe kerültek sztárok miatt.

hirdetés

TikTokon terjedt el az a trend, hogy civilek számoltak be vicces/kellemetlen/ciki élményeikről, amelyek celebekkel való találkozások során történtek velük.

1. A passzív-agresszív Kendall Jenner 

Embed from Getty Images

Egy fiatal lány Kendall Jennerrel járt egy középiskolába, és egyik nap a modell szúrósan végigmérte, majd kinevette, amiért ő nem volt hajlandó azonnal elállni az útjából. 

2. Leonardo DiCaprio és a hírnév

Embed from Getty Images

Egy másik fiatal lány bátyja a Bush-éra idején dolgozott testőrként, és az akkori államtitkár számára egy alkalommal lezárták egy hotel liftjét. Szerencsétlenségére Leonardo DiCaprio mégis be szeretett volna szállni a liftbe, és amikor udvariasan elutasította a testőr, a sztár feltette a jól ismert kérdést: "tudja, hogy kivel beszél?". Erre a testőr bólintott, kimondta DiCaprio nevét és kipenderítette a liftből.

3. Bill Murray cikis csajozása

Embed from Getty Images

Egy fiú arra panaszkodott viccesen, hogy Bill Murray megpróbálta felszedni a barátnőjét, méghozzá a következő szöveggel: "Szereted a pénzes öreg pasikat?" Ez az eset is egy liftben történt, miközben a sztár egy promóvideót forgatott - de a srác állítása szerint akkori barátnője nem állt kötélnek, így nem sikerült elcsórnia tőle a lányt.

4. A hiú Niall Horan

Embed from Getty Images

Egy lány arról számolt be, hogy tinikorában elképesztő nagy One Direction rajongó volt, és mivel a kedvence Louis Tomlinson volt, odaírta a banda egyik képéhez, hogy mennyire szereti őt. Niall Horan hiúsága valószínűleg nem viselte el a dolgot, mert reagált a lány kommentjére, mégpedig ezt: "Mi a f*sz?".

5. Anna Kendrick udvariatlansága

Embed from Getty Images

Egy nő elmondása szerint egy étterem/bár alkalmazottjaként dolgozott, amikor Kendrick és a Pitch Perfect 1 (Tökéletes hang) stábja (akkor forgatták a filmet) megjelent. Az illető ekkoriban babát várt, és már a nyolcadik hónapban lehetett. A vendégeket leültette és megkérdezte, mit tehet értük - mindenki kedves volt állítása szerint, Anna viszont végigmérte majd ezek után levegőnek nézte és nem szólt hozzá. 

6. Debby Ryan hisztije

Embed from Getty Images

Egy fiatal lány A Partiállat forgatásán volt statiszta, és az egyik szünetben a barátnőjével beszélgettek. Ryan meghallotta ezt, és azonnal kérdőre vonta a lányokat, hogy őt beszélik-e ki. A félreértés odáig fajult, hogy Ryan kijelentette, ki fogja rúgatni őt a stábból, amelyre kísérletet is tett. A lány szerint Debby "az egyik legkellemetlenebb ember, akivel valaha találkozott", Melissa McCarthy viszont nagyon kedves volt vele.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek