Starity

Ezek lesznek a legmenőbb női táskák 2021-ben

2020. november 13. 16:04   |   

Egy nő számára táskából sosem elég, ráadásul minden év hoz olyan újítást, amelynek nehéz ellenállni. Természetesen nem vagyunk időutazók, így azt sem láthatjuk pontosan, hogyan alakul majd a 2021-es esztendő, ám nagy magabiztossággal meg merjük tippelni, melyik női táskák maradnak ott az élvonalban.

hirdetés
Ezek lesznek a legmenőbb női táskák 2021-ben

A női táskák világában végtelen a választék. Ez az a szegmens, ahol minden világméretű brand jelen van, mindenki igyekszik valami újat, valami különlegeset a piacra dobni. Elég átnézni a CCC üzleteinek, webáruházának kínálatát, hogy lássuk, elérhető áron több száz típusból válogathatunk. Ami biztos, hogy a minőségből nem éri meg lejjebb adni, a stílus tekintetében azonban minden „játszik”.

Amikor a táskádnak is van táskája

Színeket, anyagokat és méreteket ezúttal nem is részleteznénk nagyon a 2021-es trendek megtippelésénél, inkább a kialakításra, a már említett stílusra helyezzük a hangsúlyt. Ebben a tekintetben pedig szerencsére teljes a szabadság. Nemrég találkoztunk például a táska a táskában megoldással, amikor a rendes kézitáskát egy melléakasztott, olykor szinte a „kicsinyének” tekinthető, olykor valami teljesen eltérő stílusú megoldás egészít ki. Mennyire menő, amikor a táskádnak is van táskája, nem igaz?

„Maximalista” szőrme és minimalista bőr

A szőrme biztosan velünk marad 2021-ben, és nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a következő évekre is ezt harangozzuk be. Elképesztően látványos, különleges modellek között lehet válogatni, a színek tekintetében a legélénkebb árnyalatok is jól mutatnak, így biztos, hogy egy ilyen táska mindig magára vonzza a tekinteteket. Ennek ellentéte a minimalista stílus, amely azonban kiválóan tud teljesíteni egy elegáns szett kiegészítőjeként. Anyaga legtöbbször bőr, egy, de maximum két szín alkotja, ettől válik igazán letisztulttá.

Foltok és formák

A táskák világában is jelen van a patchwork, azaz a foltvarrás technikája, amely stílusban, színvilágban egyaránt megtalálható többféle modellen. Az öltözködésben most fut fel ez a stílus, így 2021-ben a táskák világában sem várható, hogy eltűnne a trendek közül. Praktikusnak elsőre nem neveznénk, ám kétségtelenül látványosak a doboz alakú táskák. Egy kockát kell elképzelni, amely ugyan nem túl rugalmas, viszont biztos, hogy szuperül elrendszerezhetőek benne a dolgok. Ha már érintettük a formákat: minden, ami extravagáns, menő lesz jövőre is, nem kell félni az újításoktól.

Övek és láncok

Különleges, egyben praktikus kialakítás, amikor a táska egyben övként is funkcionál. Nem az övtáskákra kell gondolni, amelyek a zokni és szandál kombinációja után a divatvilág legcikibb kiegészítői közé tartoznak, hanem az olyan darabokról, amelyek tökéletesen kiegészítik egy nő megjelenését, ráadásul még néhány rekesz is rejtőzik bennük, ahol eltárolhatóak a legfontosabb dolgok. Ha a táskától elvonatkoztatunk, látni kell, hogy a lánc, mint a táska része, főszereplővé lépett elő. Egy táska olykor nem is hangsúlyos, a gyártók inkább a lánc különlegességével, látványosságával teszik érdekessé az összhatást. Egészen merész egy ilyen modellt magukra akasztani, de biztos, hogy elégedetten csettinthetünk majd a pozitív reakciókat követően. A táskaválasztáshoz még egyetlen tanács: 2021-ben is úgy válasszunk, hogy a divatot, de a praktikusságot is szem előtt tartjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek