Starity

Pedro Pascal bevallotta, ő is elolvadt Bébi Yodától

2020. november 13. 20:08   |   Szerző: Four

A Mandalorian főszereplője jelmeze rejtelmeibe és kulisszatitkokba vezette be a rajongókat.

hirdetés

Pedro Pascal, aki a Mandalorian című sorozat rejtélyes főszereplőjét alakítja, elárulta, az ő szívéhez is egyből hozzánőtt a közönségkedvenc kis zöld lény, Bébi Yoda. 

A színész dacára annak, hogy nem hagyatkozhat mimikájára a sisak miatt, amelyet mindig viselnie kell, kedves emlékként tekint vissza a pillanatra, amikor "találkozott" Bébi Yodával. Bevallotta, még gügyögött is egy kicsit, amikor meglátta, annyira aranyosnak találta a szereplőt:

Úgy beszéltem hozzá, mint ahogy a gyerekek beszélgetnek a játékaikkal. Ez mindannak az elképesztő munkának az eredménye, amelyet a készítők a sorozatba fektettek. [Bébi Yoda] egy hihetetlenül különleges kis lény, ez érződik, amikor a saját szemeddel látod.

Pascal, aki a készítők megkeresésére azonnal igent mondott a sorozatra, azt is elárulta, jelmeze nem igazán könnyítette meg az életét:

Az általános szabály az, hogy minél jobban néz ki egy jelmez, annál kényelmetlenebb. Ez egy részletgazdag, technikás és sokszor sebészi pontosságot igénylő alkotás, de a végén olyan jól néz ki, hogy megéri.

- mesélt Pedro. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek