Starity

Jordin Sparks jó tanácsai a sikerhez

2010. november 13. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks tudja, mennyi munka és erőfeszítés kell abban a világ, melyben ő él. Mégis ritkán hallani őt siránkozni, amit az alábbi interjú is tanúsít.

hirdetés
Jordin Sparks jó tanácsai a sikerhez

Jordin Sparks énekes és színésznőnek feltették azt a kérdést, hogy mi a siker titka, és mit tegyenek azok, akik arra vágynak, amit ő már elért. Eme kérdésre igencsak olyan választ adott a sztár, amelyet remek megfogadni azoknak, akik álmaikat még nem érték el.

– Éreztem, hogy amit én akarok, az nem fog könnyen az ölembe hullani. Folyamatosan képzem magam, mert van még hova fejlődnöm. Azt mondom mindenkinek, akinek van egy álma, legyen az bármi, küzdenie kell.

Kemény munkát és sok áldozatot követel, de megéri. De ez nem azt jelenti, hogy bármilyen eszközt meg kell ragadni: csak mértékkel, az ízlésesség határáig. Tisztáznod kell magadban, hogy „tényleg ezt akarom?” és „tudok-e többet és többet nyújtani?”.

Szóval, csak tudnod kell, hogy mit akarsz csinálni, és biztosnak kell lenned. Hiszen ha valamit elkezdesz, és utána azt mondod, „Meggondoltam magam”, akkor lehet, hogy elpazaroltál sok időt az életből, és nem tudtad azt tenni, amit tényleg akarsz. – mondta – Szerintem még kell legalább egy valaki, aki 100%-ban támogat, hiszen ő az az ember, aki támogat, a jót és a rosszat egyaránt megmondja, hogy te egyre és egyre magasabb szintekre lépj.

Ez az én tanácsom az embereknek. És sok sikert kívánok mindenkinek, aki próbálja az álmait megvalósítani, nem szabad feladni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek