Starity

Kiesett a Non Stop az X-Faktorból

2010. november 13. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Malek Miklós utolsó csapata is búcsúzik az X-Faktor tehetségkutatótól, ugyanis az 5. élő show-ban Takács Nikolasszal vívtak párbajt, s – a rajongóik bánatára – alulmaradtak.

hirdetés
Kiesett a Non Stop az X-Faktorból

Szombat este ismét a megszokott időben jelentkezett az X-Faktor az RTL Klub csatornán – a versenyprodukciók, a közös fellépés és a Back II Black fellépése után természetesen (sajnos) a párbaj sem maradhatott el, ugyanis a szabály az szabály: valaki(k)nek ismét menni kellett, mégpedig a Non Stop formáció számára ért véget a verseny.

Ifj. Malek Miklós utolsó csapata ugyanis Takács Nikolasszal vívott párbajt, és a mentorok 3:1 arányban a szólóénekesnek szavaztak bizalmat a jövő hétre is. A nem várt párbaj utáni döntés azért volt izgalmasabb, mert Geszti Péter hangosan gondolkodott azon egy ideig, hogy a nézőkre hagyja-e a döntést, vagy hazaküldje a Non Stopot. Az utóbbi megoldást választotta.

Az a capella-formáció a kiesésekor megköszönte a támogatást, és megígérték: természetesen nem most hallottunk utoljára felőlük.

A verseny nélkülük folytatódik jövő hét szombaton este, a megszokott időben, a megszokott csatornán, és ismét egy kiesővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek