Starity

Selena Gomez: "A legjobb dolgokat most csinálom"

2020. november 18. 13:01   |   Szerző: Four

Hosszú út vezetett számára önmaga elfogadásáig, ma már teljesen máshogy áll munkájához.

hirdetés

Selena Gomez édesanyjával közös interjúban nyílt meg: az énekesnő arról a hosszú útról mesélt, melynek során magára talált. 

Úgy érzem csak úgy önmagamat adni nagyon nehéz számomra, és ezen dolgoznom kell. Régen rettegtem attól, hogy én alkossam meg a saját dolgaimat. Ma már, ha forgatáson vagyok vagy zenén dolgozom, úgy érzem, igazi ajándék, hogy önmagam lehetek. Amint elkezdtem látni az eredményét, azt gondoltam, "hű de jó, hogy meghoztam ezt a döntést!'. Sokkal szabadabbnak érzem magam, ha magamat adhatom.

Majd az énekesnő arra is kitért, a hatalmas sikerré vált Lose You To Love Me című slágere után megvilágosodott:

Amit most csinálok, sosem jött volna létre a korábbi gondolkodásmódomból. A legjobb dolgokat most csinálom. A legcsodálatosabb dolog a zenémben a Lose You to Love Me volt... Emlékszem, volt egy pillanat, amikor képtelen voltam elhinni, mert az első egy-két napban olyan őrültek voltak a reakciók. Emlékszem, hogy csak mosolyogtam, és azt mondtam: 'Na ezért éri meg.' Mindaz a rengeteg zavaros év és szerelem, minden... végre tiszta lappal indultam. És nem azért, mert annyian szerették, hanem mert rájöttem, miért mentem keresztül mindenen.

- mesélte Selena. 

Gomez édesanyja hozzátette, habár nekik is megvoltak a hullámvölgyeik, minden erejével azon volt, hogy Selenát segítse, és számára pozitív üzenetet sugároz, hogy lánya miután foglalkozni kezdett mentális problémáival, egyre kreatívabb dolgokat kezdett csinálni.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek