Starity

Jay-Z szeretné, ha Cher Lloyd sztár lenne

2010. november 14. 09:09   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloyd a brit X Factor egyik nagy esélyese a nyerésre. Jay-Z kedvenc versenyzője is, és Beyoncé férje bizony szeretné majd támogatni a lányt. Ezzel azonban nincs egyedül.

hirdetés
Jay-Z szeretné, ha Cher Lloyd sztár lenne

Jay-Z-ben felmerült az, hogy Cher Lloyd nagy hatással van rá – különösen, miután az egyik elő adásban feldolgozta az egyik számát, a Hard Knock Life-ot. Elég ambíciózus tervei vannak ezt illetően.

„Ha megszerezném magamnak, akkor Beyoncé, Kanye West és Rihanna is segítene neki az első szólóalbumán, szóval automatikusan nagy durranás lenne. Nagyon jó benyomást keltett a Hard Knock Life feldolgozásával – ez rajta lehetne majd a debütáló albumán, mert szívesen adnám neki a dalszövegemet” – mondta a rapper. Úgy tűnik, ő teljesen biztos abban, hogy Chernek kellene nyernie. Vajon felesége és a további két említett segítő tud már Jay-Z terveiről, és bele is egyeztek? Még nem tudni.

Akárhogy is, ha a rappernek valóban szándékában áll felkarolni az ifjú tehetséget, akkor magával az X Factor nagy atyjával kell szembenéznie, ugyanis Simon Cowell is rajong a 17 éves lányért.

Louis Walsh az X Factor másik férfi bírája Simon mellett, és a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban: „Simon meg van arról győződve, hogy Cheré lesz a legnagyobb sikersztori ebben az évben, és igyekszik támogatni őt. Biztos vagyok benne, hogy már folyamatban van neki akár egy lemezszerződés is. Simon terve az, hogy jövő nyáron megjelentessenek egy kislemezt egy nagy kampánnyal megtoldva. Teljesen odavan Cherért, és ő is dolgozik a lány jövőjén. Úgy érzi, Cher képes lesz milliókat eladni a lemezeiből, és komoly mennyiségű vagyonra tesz majd szert. Az biztos, hogy Cher Lloyd kapja messze a legtöbb figyelmet a showban.” Vajon elég lesz ennyi támogatás, hogy Cher nyerjen? Ezt vehetjük úgy is, hogy ha nyer, ha nem, mindenképpen találkozunk vele? Reméljük!

Nem hagyhatjuk még le Cheryl Cole-t sem a támogatók sorából, hiszen ő dolgozik nap mint nap Cherrel, tekintve, hogy ő a mentora. Ezek szerint nagyon jó munkát végez. Neki is nagyon a szívéhez van nőve a lány, akit egyébként a britek legtöbbször csak mini-Cherylként azonosítanak. Ez nagy hiba, mert Cher magában egy olyan személyiség, aki megállja a helyét a világban, és rendkívül erős jellem. Azért, miszerint ő Cheryl kicsiben, csak részben örült, mert elmondása szerint lehet hasonlít rá, de ő nem utánoz senkit, mert szeret önmaga lenni.

Aki pedig esetleg nem ismerné őt, íme az első és az utolsó előadása. A többi megtekinthető az X Factor YouTube-csatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek