Starity

Nem ért véget a csata: Naomi Campbell ismét beleállt Tyra Banksbe

2020. november 18. 15:03   |   Szerző: Four

Híresen rossz a viszony két modell között, amely úgy tűnik, nem változott.

hirdetés

Hiába telnek az évek, úgy tűnik, Tyra Banks és Naomi Campbell kapcsolata semmit nem javult. Ezt bizonyítja, hogy Campbell nemrég egy olyan cikket rakott ki, melynek címe: "Ezért kezdik sejteni a rajongók, hogy valójában Tyra Banks a gonosz, nem Naomi Campbell".

Természetesen nem maradt észrevétlenül a szolid piszkálódás, és a fanok máris azon viccelődtek, milyen különleges helyet foglal el szívükben ez az évek óta húzódó csata.

A két modell kapcsolata már a kilencvenes évek elejétől kezdve kritikus volt, szakmájukból adódóan nagyon erősen versenyeztek egymással.

Nem rivalizálás volt, érzékenyen érint ez a szó. A rivalizálás során két egyenrangú fél versenyez, esetünkben azonban az egyik sokkal dominánsabb volt.

- utalt Campbellre Tyra egy nyilatkozatában.

Embed from Getty Images

Szupermodell volt, én pedig egy új lány, aki felült egy Párizsba tartó gépre és aki divatmagazinokat tanulmányozott. Nagyon kemény éveim voltak Párizsban. Annak ellenére, hogy minden divatbemutatón szerepeltem, az emberek nem sejtették, hogy éjjelente kisírom a szememet. Mindezt azért, mert egy nő, akire nagyon felnéztem, egyszerűen csak nem akarta, hogy ott legyek, és minden tőle telhetőt megtett, hogy eltávolítson onnan.

- tette hozzá Banks.

2005-ben Naomi még szerepelt is Tyra talkshowjában, ahol valamennyire megvitatták közös múltjukat. Akkor Banks úgy nyilatkozott, már gyógyulnak a sebei és Naominak is - de ezzel valószínűleg a modell vitatkozna a jelen állás alapján.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek