Starity

Életműdíjat kapott Cher

2010. november 14. 09:09   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a New York-i Carnegie Hallban hétfőn este a Glamour Women of the Year díjátadó gála, ahol Cher vehette át a Glamour’s Lifetime Achievement Award életműdíjat.

hirdetés
Életműdíjat kapott Cher

Az életműdíj indoklása szerint az énekesnő kenyai gyerekeknek építtetett iskolát, és sebesült veteránokat is támogat  folyamatosan. A ma is fiatalos világsztár túl a hatodik x-en még mindig kirobbanó formában van. Nem tétlenkedik; nemrégiben fejezte be Burlesque című filmjének forgatását ahol Christina Aguilerával játszik majd, és folyamatosan koncertezik a világ különböző pontjain.

„Inkább nekem kellene átadnom ezt a díjat, mint kapnom. Nehéz elképzelni, hogy csak azért kapjak egy díjat, mert végzem a munkámat. Szerintem inkább azért kapom, mert ilyen sokáig kibírtam. Vágod? Amikor már régóta vagy a pályán, az emberek azt gondolják… hm… kellene adnunk neki valamit” – nyilatkozott Cher.

A díjazottak között szerepel még:

  • Fergie, aki a jótékonysági munkájáért kapott elismerést.
  • Julia Roberts a megújuló energiaforrásokért kampányol, igyekszik felhívni a figyelmet a csak lányokat megtámadó Rett-szindrómára, valamint Paul Newman tábora mellett is segédkezik, ahol rákos gyerekekkel foglalkoznak.
  • Katie Spotz egyedül evezett át az Atlanti-óceánon, hogy felhívja a figyelmet arra, mekkora szükség van a tiszta ivóvízre.
  • Donatella Versace, mert nagyon nőies ruhákat tervez.

A díjazottak között szerepelnek szintén a világ női állam- és kormányfői: Iveta Radicova szlovák miniszterelnök; Ellen Johnson Sirleaf, Libéria elnöke; Dalia Grybauskaite litván elnökasszony és Kamla Persad-Bissessar, Trinidad és Tobago köztársasági elnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek