Starity

Micsoda gáláns gesztus! Missy Elliott kifizette egy vadidegen nő menyasszonyi ruháját

2020. november 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Aranyból van a szíve! Missy Elliott tudja, milyen fontos esemény egy nő életében az esküvő.

hirdetés

Teljesen önzetlenül segített a rapper.

Ireanna Bradshaw nem titkolta, hogy márciusban tervez hozzámenni álmai párjához, Roderick Purdie-hez, ám mire a nagy nap eljön, egy költözést is nyélbe kell ütniük. Sajnos az anyagiak azonban szűkös keretet biztosítanak a szerelmeseknek, így a menyasszony tudta, nem engedheti meg magának azt a mesés ruhát, melyet a David's Bridalnál nézett ki.

Már szervezik a szerelmesek a nagy napot. I Fotó: Ireanna Bradshow (via TMZ)

A világjárvány kellős közepén esküvőt szervezni és közben költözni igencsak embert próbáló feladat, pláne ha az embernek minden egyes fillért meg kell néznie, hogy mire költ. Tisztában van ezzel Missy Elliott is, akinek megesett a szíve a házasulandó hölgy iránt, és nem kevesebb, mint 1300 dollárt (~ 380 ezer forint) adományozott neki, hogy megvásárolhassa magának álmai esküvői ruháját. A rapper a Twitteren üzent Ireannának, aki nem győzött hálálkodni Missynek és meg is hívta őt a nagy napra – feltéve, ha a sztár maga is szeretne részt venni az eseményen.

Fotó: Twitter (via TMZ)

A leendő feleség elárulta a TMZ-nek, hogy édesanyjával éppen egy étteremben voltak, amikor tudomást szerzett Missy felajánlásáról és könnyekben tört ki a meghatottságtól. Elmondása szerint a rapper mindig is inspirálóan hatott rá, a nagylelű adomány nélkül pedig minden bizonnyal egy egyszerű, ám olcsó fehér ruhában állt volna oltár elé.

Missy tette lehetővé számomra, hogy megvehessem álmaim ruháját, és ezáltal magabiztos lehessek életem legfontosabb napján

– nyilatkozta Ireanna.

Ez az a ruha, amit Ireanna kinézett magának, és amit Missy kifizetett neki. Fotó: davidsbridal.com (via TMZ)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek