Starity

Megvolt a Harry Potter-világpremier Londonban

2010. november 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtök este megtartották a Harry Potter és a halál ereklyéi világpremierjét a londoni Leicester Square-ben, ami dugig telt a rajongókkal.

hirdetés
Megvolt a Harry Potter-világpremier Londonban

Bár nálunk csak november 25-én fog a mozikba kerülni a sorozat befejező kötetéből készült film első része, az angolok már örülhetnek, hiszen már megvolt a premierje a filmnek. A bemutatón a teljes stáb jelen volt; a rajongók extázisba zuhanva állhattak a vörös szőnyeg mellett, ahol Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is végvonult.

A színészek fülig érő szájjal érkeztek meg, és mindegyikük vette a fáradságot, hogy az órák óta rájuk várakozó rajongókat fotókkal és autogramokkal is megörvendeztesse.

„Ez a legjobb, a legizgalmasabb, de egyben a legfélelmetesebb rész is” – nyilatkozta Emma Watson.

„Fantasztikus érzés ennyi rajongót látni. Minden évben félek, hogy nem jönnek el ennyien, és szerencsére mindig tévedek. Sokan reggel óta itt várnak” – mesélte boldogan J. K. Rowling.

A magyar rajongók is minden bizonnyal várják, hogy végre megcsodálhassák a film utolsó részének első epizódját. A jegyeket elővételben már árulják a magyar mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek