Starity

Hamarosan összeházasodnak? Robert Pattinson és Suki Waterhouse az eljegyzést tervezik

2020. november 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Révbe érni látszik az Alkonyat-filmek 34 éves sztárja – állítólag hamarosan gyűrűt húz kedvese ujjára.

hirdetés
Hamarosan összeházasodnak? Robert Pattinson és Suki Waterhouse az eljegyzést tervezik
Fotó: Getty Images

Annak idején nagy port kavart Robert Pattinson szakítása Kristen Stewarttal – rajongók millióinak tört össze a szíve a felszarvazott és megtört színész láttán. Idővel aztán új szerelemre talált Suki Waterhouse személyében, akivel 2018 óta alkot egy párt. Most kiderült, hogy a szerelmesek között szóba került az eljegyzés kérdésköre, de igyekszenek nem elhamarkodni a dolgokat.

Rob és Suki beszéltek már az eljegyzésről, de nem sietnek vele. Suki nem szeretne nyomást gyakorolni Robra, ugyanakkor mindketten maximálisan elköteleződtek a másik felé. Nagyon összeillenek. Idejük nagy részét az Egyesült Királyságban töltötték az elmúlt egy évben, kapcsolatuk pedig erősebb, mint valaha

– nyilatkozta az E! Online-nak egy, a párhoz közel álló barát.

Érdekesség, hogy tegnap Londonban látták együtt a sztárpárt, kiegészülve Pattinson szüleivel, Richarddal és Clare-rel, ami sokakat azzal a gyanakvással töltött el, hogy talán már van is mit ünnepelniük. Hogy mi az igazság, azt csak ők tudják, de egy biztos: Rob és Suki bolondulnak egymásért, és készen állnak a következő szintre emelni kapcsolatukat.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek