Starity

Megan Fox beadta a válókeresetet Brian Austin Green ellen

2020. november 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Most már nincs visszaút! A színésznő szabadulni szeretne a férfitól, akinek tíz évig volt a felesége.

hirdetés

Az eddig sem volt kérdéses, hogy Megan Fox és Brian Austin Green házasságának befellegzett, de egyelőre egyik fél sem tette meg a jogi lépéseket annak érdekében, hogy elvágjon minden köteléket – egészen mostanáig. A People értesülései szerint a színésznő már múlt héten beadta a válókeresetet, amire viszontkeresettel reagált volt szerelme.

Fox és Green egyébként 2004-ben, a Hope & Faith című televíziós sorozat forgatása során ismerkedtek meg egymással. (A színésznő akkoriban 18 éves volt, a színész pedig 30.) A munkakapcsolatból barátság, majd szerelem lett és a pár két évig randizott, mielőtt Brian gyűrűt húzott Megan ujjára 2006-ban. 2009-ben felbontották az eljegyzésüket, 2010-ben azonban mégis kibékültek egymással és még azon a nyáron házasságot kötöttek. Kapcsolatukból három gyermekük született: Noah Shannon 8, Bodhi Ransom 6, Journey River pedig 4 éves.

Megan és Brian kapcsolatában azonban számtalan hullámvölgy volt, többször is a szakítás szélén álltak (harmadik csemetéjük születése előtt is), így valószínűleg mindketten sejtették, hogy ez a házasság nem fog örökké tartani. A barna hajú szépség idén tavasszal kezdett találkozgatni Machine Gun Kellyvel, akibe menthetetlenül beleszeretett, ezért nem is volt kérdés számára, hol a helye. Megan döntése azonban igencsak megviselte a férjét, aki egy családi barát szerint nehezen birkózik meg a kialakult helyzettel.

Ez egy kemény szituáció. Brian nagyszerű apa. Csodálatosan bánik a fiúkkal. A gond az, hogy keserűvé vált, mióta Megan olyan gyorsan túllépett rajta Machine Gun Kellyvel. Nagyon nehezen viseli. A viselkedése nagyon éretlenné válik, ha erről van szó. Tudja, hogyan szomorítsa el Megant. A közelmúltban azt a tanácsot kapta, hogy próbáljon lehiggadni, és fókuszáljon a fiúkra [és ehhez igyekszik is tartani magát]

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek