Starity

A Cascada és az éjjeli nővér

2010. november 14. 11:11   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több hónapos koncertezések és fellépések után új klipes dallal jelentkezik a hazánkban is népszerű csapat, a Cascada, a korábbi tippelgetések bejöttek: a legújabb videoklip a Night Nurse dalból készült.

hirdetés
A Cascada és az éjjeli nővér

Február óta nem hallatott magáról a Cascada német dance-formáció klip téren, ugyanis akkor jelent meg a vélhetőleg hamarosan megjelenő 4. albumról az első klip, a Pyromania. Most pedig itt van a második is, ugyanis a csapat az október 21-ei videóforgatás után végre bemutatja „új” szerzeményét, a Night Nurse-t.

A dal már egyszer az interneten landolt pár hónapja, ám a Cascada vár novemberig, hogy hivatalosan is megjelentesse – kicsit felturbózva, természetesen minőségi verzióban. A klipben az énekesnő, Natalie Horler egy raktárépületben táncol több férfival, illetve láthatjuk „bebábozva” is, amiből később kibontakozik, így bűvölve el énekével-szépségével a férfiakat.

A videóban láthatunk többször is élénk színekkel befestett embereket, de magát Natalie-t is egy-két pillanatra, ahogy skarlátvörösen ébredezik egy asztalon. A klip hangulata picit sötétebb lett az eddigieknél, és a dal sem az eddigi megszokott Cascada-stílus, így a csapat izgatottan várja a reakciókat.

A YouTube-on debütáló videoklipet akár HD 1080p felbontásban is meg lehet nézni, hiszen a magas felbontású kamerának köszönhetően színtiszta képeket láthatunk a monitorokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek