Starity

Érkezik a Sailor Moon film

2020. december 01. 21:09   |   Szerző: Glamster

A Tom & Jerry és Spongyabob filmek után egy újabb ’90-es klasszikus kerül a mozivásznakra.

hirdetés

A Sailor Moon sokaknak ismerős lehet gyermekkorukból. Az ázsiai mese (manga) 1992-től ment a TV-ben. A történet rövid összefoglalója a következő:

A Sailor Moon főhőse Cukino Uszagi (a legtöbb európai változatban Bunny), egy életvidám, de kissé lusta, rendetlen és falánk lány. Egy nap az iskolába menet találkozik Lunával, a fekete macskával. Ő mondja el a lánynak, hogy ő igazából "Sailor Moon" (Holdtündér), akinek küldetése van: megkeresni a rég elveszettnek hitt Holdhercegnőt, s megvédeni az ártatlanokat. Usagi legfőbb ellenségei a Dark Kingdom (Sötétség Birodalma) tábornokai, akik reinkarnálódtak, akárcsak ő. A cselekmény előrehaladtával megismerkedik a holdbéli királyság történetével, annak pusztulásával és az ott élők megmenekülésével, így megérti küldetésének fontosságát. Sailor Moon további feladata az, hogy felkutassa harcostársait. Időközben felbukkan egy rejtélyes alak: a magát jelmezzel álcázó Tuxedo Mask (Álarcos Férfi, a japán eredetiben olykor Tuxedo Kamen), aki a történet elejétől kezdve rendszeresen segít neki, amikor küldetése során bajba kerül. Mint kiderül, ő is az Ezüstkristályt szeretné megkeresni. Innentől a manga és az anime története eleinte kisebb, később nagyobb különbségekkel, külön folytatódik. (wikipedia)

Sailor Moon Eternal néven 2021-ben filmként is nyomon követhetjük a történéseket. Még jobb hír a rajongóknak, hogy a filmnek legalább két része lesz. Eredetileg 2020. szeptember 11-én jelent volna meg Japánban, de a Covid-19 erre is hatással volt.

Poszter a 2021-es filmhez

Olyan pletykák is keringenek, hogy a Sailor Moon hamarosan látható lesz a Netflixen is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek