Starity

Elment Justin Bieber hangja?

2010. november 14. 14:02   |   Szerző: Cs.B.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rövidesen megjelenik Justin Bieber akusztikus lemeze, melynek előfutára a Pray, azaz Ima. A slágergyanús szerzemény egyébként nem annyira akusztikus, mint megrendítő.

hirdetés
Elment Justin Bieber hangja?

A srác csengő-bongó hangja nagyon megmélyült, ráadásul kicsit meg is keverték. Arra lehet következtetni, mutál, így rövidesen talán a hangja is elmegy! Hiába, Zac Efron hatalmasra gyúrt izmai óta tudjuk: a gyereksztárok is felnőnek.

Justin Bieber sem kerülheti ezt el, legújabb dalában (Pray, azaz 'Ima') már hallatszik, hogy mutál, azaz kezd mélyülni a hangja. Ez azért igen fontos dolog, hiszen bárki megmondhatja: ha egy srác elkezd mutálni, egy ideig teljesen elmegy a hangja, vagyis nem tud már énekelni.

A Pray egyébként Justin My World Acoustic című lemezének előfutára.  Bieber producerei nem riadnak vissza a mutálástól, hiszen a legtöbb rajongója nem a hangjáért szereti annyira.

Az ifjú énekes ezeket mondta: „Egy reggel csak arra ébredtem, hogy totálisan berekedtem. Azt hittem, hogy csak egy kis nátha, de az nem tart el két hétig. Sajnos lehet, hogy mutálok, de azt megígérhetem, hogy nincs vége a karrieremnek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek