Starity

Új férfi van Selena Gomez életében

2020. december 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Talán beleunt az egyedüllétbe, talán szerelemre talált... a lényeg, hogy a Lose You To Love Me előadója ismét randevúzik.

hirdetés

Fotók: Getty Images, Instagram

Az elmúlt években nem igazán volt tartós kapcsolata Selena Gomeznek, most azonban mégis van valaki az életében, noha a viszony egyelőre nem komoly. Miután a közelmúltban lencsevégre kapták a Miami Herladban a professzionális kosárlabdázóval, Jimmy Butlerrel, mindenkit az foglalkoztat, hogy vajon mi van köztük.

Selena igyekszik nyitva tartani a szemét, de már túl van néhány találkán Jimmyvel, akit egyébként nagyszerű fickónak tart. Együtt lógtak párszor, amikor Selena New Yorkban tartózkodott. Lazán kezelik a dolgot, Selena kíváncsi azt illetően, hogy merre tartanak a dolgok, de egyelőre még nem kötötte le magát. Szingli, de mostanában egyre nyitottabb a randizásra

– idézi az E! Online egy bennfentes szavait.

Az énekesnő ugyanakkor rendkívül óvatos, hiszen az egészsége az első számára, különösen most, a világjárvány közepén. Egy barátja szerint alig hagyta el önkéntes karanténját az elmúlt hónapokban, és inkább otthona biztonságában tölti idejét: hamarosan megjelenő szépségmárkájának debütálására készül, emellett pedig szívesen tökéletesíti főzőtudományát. Csak kevesekkel tart kapcsolatot, velük azonban rendszeresen találkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek