Starity

Mi alapján válasszunk női farmert?

2020. december 03. 18:06   |   

A női farmerek óriási választékban kaphatóak már szinte mindenhol, így sokaknak okoz gondot az, hogy megtalálják azt a fazont, amely nemcsak tökéletesen passzol az alakjukra, de lehetőleg illik az ízlésükhöz is. Nézzük meg, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha farmert szeretnénk rendelni az internetről.

hirdetés
Mi alapján válasszunk női farmert?

Női farmer típusok

A legtöbb női farmer modell 3 féle derék kialakításban kapható: alacsony, közepes és magas derekú szabással. Azt, hogy kinek melyik tetszik, főként az egyéni preferencia, illetve a kényelem mértéke szabja meg. 

Derék kialakítás

Alacsony derekú (Low-rise)

Az alacsony derekú női farmerek egyaránt jól mutatnak a széles csípővel megáldott hölgyeken, illetve a sportos alkatú nőkön is, de csak akkor, ha egy olyan modellt sikerül választani, amely tökéletesen követi a csípő és a combok vonalát.

Közepes derekú (Mid-rise)

A közepes derekú farmerek szite minden alkaton tökéletesen állnak, hiszen egyenletesen simulnak a női testre, így képesek elfedni a kisebb-nagyobb arányossági hibákat. Kényelmesek és szinte bármilyen felsővel vagy kabáttal jól mutatnak.

Magas derekú (High-rise)

A magas derekú női farmereket főként azok szeretik, akik már szültek, hiszen ezek a farmerek tökéletesen laposan tudják tartani a megereszkedett hasfalat. Persze számos tinédzser és fiatal felnőtt is sokat hordja őket, hiszen ez egy nagyon nőies, a derekat szépen kiemelő, örök darab.

Melyik fazon áll majd jól?

Skinny

A skinny farmer nagy sláger volt az elmúlt 10 évben, hiszen ez egy nagyon kényelmes és könnyen variálható ruhadarab, ami nem hiányozhat egyik nőnek sem a ruhatárából.

Ezt főként a vékony nőknek ajánljuk, de a megfelelő méret kiválasztása esetén teltebb idomokon is nagyon ízléses tud lenni ez a fazon, pláne akkor, ha magassarkúval egészítik ki az outfitet.

Trapéz

A trapéz farmer nadrágról sokaknak a Hippi-korszak ugrik be, de ha visszatekintünk a divat eddigi alakulásán, maga a trapéz nadrág már régóta egy stílusos és elegáns típusú ruhadarab, csak nem mindig tudott betörni a mainstreambe.

Gondoljunk csak bele, szinte az összes elegáns vagy ünneplő nadrág mind trapéz kivágással rendelkezik, melytől egy jól kiválasztott magassarkúval mindig sikkes és csinos lesz a megjelenésünk.

Boyfriend farmer

 A boyfriend farmernek kevés nő tud ellenállni, mert rendkívül kényelmes. Pláne akkor, ha nem pont a saját méretünket választjuk, hanem egy számmal nagyobbat.

Ez főként akkor jó, ha nagyon magasított derekú modellbe szerettünk bele. Így akkor is kényelmes marad a farmer, ha épp le kell ülnünk.

Kantáros női farmer

 A kantáros női farmert egyaránt szeretik a nőies vonalakkal megáldott alkatú hölgyek, illetve a kifejezetten fiús alkatú nők is, hiszen, ha kell takar, ha kell, akkor pedig kiemeli az előnyös testrészeket ez a fantasztikus szabású örök kedvenc.

Egyenes szabású, enyhén kiszélesedő farmer

Ez a típusú farmer szinten minden típusú alkaton jól mutat, hiszen, ha szükséges, akkor megnyújtja, vagy épp összezsugorítja a lábakat.

Tökéletes választás ez emiatt lapos talpú cipővel magas hölgyeknek, illetve magassarkúval pedig az alacsony hölgyeknek. Ez egy örök klasszikus női farmer, amely mindig jól jön, ha egy kicsit csinosabb outfit a célunk. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha farmer
hirdetés

Ajánlott cikkek