Starity

Már előrendelhető a Midnight Sun magyarul

2020. december 03. 18:06   |   Szerző: Glamster

Lassan vége a várakozásnak: Éjféli nap lett a könyv címe magyarul, és már előrendelhető!

hirdetés
Már előrendelhető a Midnight Sun magyarul
Fotó: Summit

Januárban valószínűleg végetért az Alkonyat rajongók várakozása, és végre magyar nyelven is elérhető lesz az USA-ban augusztusban kiadott Midnight Sun. A magyar címe megegyezik az angol megfelelőnek, így Éjféli nap lett.

A könyv a kiadó honlapján már ezen a linken elérhető, és itt azt is megtudhatjuk, hogy a várható megjelenése 2021. január 15-e lesz.

Az exkluzív, egyedi kiadás pedig ezen a linken elérhető.

A kiadó leírása a következő:

Twilight forever!

Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight Saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből.

Fotó: Könyvmolyképző

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről.

Teljes az élmény!

Meyer telepatikus képességének köszönhetjük az Edward Cullen-könyv legjobb részeit: a szereplők gondolatai olyan új kiegészítéseknek tűnnek, amikről mi magunk sem tudtuk, mennyire szükségünk van rájuk.

– Karin Tanabe, Washington Post

Köszönöm, Stephenie Meyer! Pontosan erre a könyvre volt szükségem ebben az őrült évben! Megérte a várakozást!

– Melissa Imperi, goodreads.com

Ne feledkezz meg az Alkonyat-nyereményjátékunkról sem:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek