Starity

Megérkezett Gromee legújabb slágere

2020. december 03. 19:07   |   Szerző: Glamster

Fülbemászó EDM dallal jelentkezett a lengyel producer a hideg téli napok felmelegítésére.

hirdetés

Gromee az EDM / pop producer, már számos rádiós slágerrel rendelkezik Lengyelországban, olyanokkal, mint a dupla platina minősítésű One Last Time című Jesper Jensettel közös dal, illetve a platina Without You kislemez Lukas Meijerrel, amellyel Lengyelországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon 2018-ban.

Korábbi dalai a világ legtöbb országában ismertnek számítanak beleértve Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Németország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Norvégia, Szlovákia, Svédország, Svájc és Törökország slágerlistáit.

A „One Last Time” Ausztráliában, Mexikóban és Brazíliában is felkerült a rádiós lejátszási listákra, sőt Koreába is eljutott, ahol az egyik k-pop fiú együttes koreográfiáját a dalra tette fel. A művész Spotify listájának TOP 5 országa: Lengyelország (32,1 M), Németország (2,5 millió), Brazília (2,3 millió), Norvégia (2,2 millió) és Korea (1,9 millió).

A “Worth It” hosszú idő után az első angol nyelvű dala, hiszen korábban több, az anyanyelvén készült dallal hódította meg a lengyel rádiók slágerlistáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek