Starity

Étkezési zavarral küzdött az Outer Banks sztárja: „Bántottam és éheztettem magam!”

2020. december 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A színésznő elmondása szerint már gyógyulófélben van, de korábban igen komoly gondokkal küzdött, amiről korábban nem mesélt a nyilvánosság előtt.

hirdetés

Fotó: Instagram / Madelyn Cline

Azt hiszem, olyan 16 éves voltam, amikor elkezdtem igazán sokat edzeni. Minden egyes nap hajnali 5-kor keltem és edzettem 30 percet. Ez viszont nagyon szigorú kardió edzés volt minden nap

– magyarázta a Women's Health magazinnak Madelyn Cline, és beismerte: az edzésnek a célja az volt, hogy elérjen egy általa megálmodott és vágyott alakot.

Mivel nem értem el a kívánt formát, elkezdtem számolni a kalóriákat és kevesebbet bevinni, mint addig. Volt, hogy mindössze hat szem mandulát ettem reggelire, mert nem akartam ellensúlyozni az ezt megelőzően végzett kardióedzést. Odáig jutottam, hogy teljesen megfosztottam magam a fehérjétől, és nem azzal tápláltam a testem, amire annak szüksége lett volna, miközben olyan keményen dolgoztattam nap mint nap.

Fotó: Instagram / Madelyn Cline

Naponta többször is edzettem. Minden, amit tudtam, az az volt, hogy nem vagyok képes elérni a kívánt alakot, és emiatt borzasztó dühös voltam. Bántottam és éheztettem magam a cél elérése érdekében... Rémes dolog, pláne tinédzserként, amikor az ember idealizál egy bizonyos típusú alakot és nem képes elérni azt. Pedig nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyforma felépítésűek, ez teljesen rendjén való

– tette hozzá a színésznő, és azt is elárulta, ki segített neki abban, hogy leküzdje betegségét.

Anyukám csodálatos volt, ő segített nekem. Ott volt mellettem, a tükör előtt állva. Listát készítettünk azokról a testrészekről, melyekkel elégedett vagyok. Minél többet ismételgettük ezeket a dolgokat, annál inkább megszilárdultak a gondolatok az elmémben. Szeretem a domborulataimat, tetszik a csípőm és idővel megszerettem a testem. Azóta sokkal boldogabb vagyok!

Fotó: Instagram / Madelyn Cline

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek